- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.361
ayyyyKova hatunu o gııEnya değil
kusura bakmaa enyamm yaaa
Onun da kavurması,börek iç malzemesi olur.. Anama sorayım şu otların isimlerini senin için durBunları bizim pazarlarda.da görmeye başladım,birde pırasa gibi bir ot var,çakşır otuymuş,oneki dedim yürüdüm,bir kadın 10 15 kilo almış,taşımaya çalışıyordu,dondurucuya atacakmış...
Bir de pişiriliş biçimleriniOnun da kavurması,börek iç malzemesi olur.. Anama sorayım şu otların isimlerini senin için dur
Etiketine bak nananunamkusura bakmaa enyamm yaaahahaha
Saçı bilmem de...yüzde çok kötü bir sarılık değil... 1 ton koyu fondeten sürmüşüm gibi_Verda_ gördüm maske demişsin kuzum zerdeçala neden bulaştın senn :) benim kv dem de görmüş zerdeçalla saç boyanıyor diye kafasına sürmüş kendi saçı sarı zerdeçaldan sonra kafasına tövbe zcmslar gibi olmus gece gce güldüm birde yüzüne sürmüşsünn ellaaaamm
Ay sor,sevaptır.mübaarek gündeOnun da kavurması,börek iç malzemesi olur.. Anama sorayım şu otların isimlerini senin için dur
kusura bakmaa enyamm yaaahahaha
sakınn diyorumm kökünden kesmek zorunda kalırsınSaçı bilmem de...yüzde çok kötü bir sarılık değil... 1 ton koyu fondeten sürmüşüm gibi
O da ben beyazım diye ...buğday teni olanda doğal fondeten olur tesmen...
Saça sürsem mi ki ...kumralım ben az küllü yoğun dore yansımalı
İyi fikir deniyeyim
GörüşürüzKızlar hayırlı,sahurlar,ben eşimi uyandırayım,görüşürüz
ayy gördüm otlardan konusuyosunuz bende yazıcaktım ısırgan diye megitom agzımdan almıssın cümleyi .ısırgan bir harikadır böregi ve gözlemesi harika olurIsırgan otu muhteşem bir lezzettir mesela
Ay vhalla deniycemsakınn diyorumm kökünden kesmek zorunda kalırsın
Başka bi konuda etiketledimdi seniayy gördüm otlardan konusuyosunuz bende yazıcaktım ısırgan diye megitom agzımdan almıssın cümleyi .ısırgan bir harikadır böregi ve gözlemesi harika olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?