Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Kıymalı/etli pişiriyorum ben işte. Taze fasülye gibi.
Sen nasıl yapıyosun?
Bende öyle,bazen haşlayıp,1 yumurta ve mısır unu ilavesiyle tavaya yayıp alt üst kızartıyorum.Sebzeyi sevdiğim için çeşitlerini çoğaltayım istiyorum.Eşimin taraf tam baklagil hamurcu,bizim balık sebze ağırlıklı,eşim mesela her sahur pilav yemezse doymaz

Ya benim eşim de hamurcu,bi de etçi. Sebzeyle alakası yok. Dürümün içindeki marulu çıkarıyo adam

Ya benim eşim de hamurcu,bi de etçi. Sebzeyle alakası yok. Dürümün içindeki marulu çıkarıyo adam
Benimki çıkarmaz ama,yaz kış hamur mercimek yap,bayılır.Ama kilo almıyor,bünyesi yakıyormu nedir,zayıf değilde,olması gerektiği gibi,sanki hamurları ben yiyorum

Benimki çıkarmaz ama,yaz kış hamur mercimek yap,bayılır.Ama kilo almıyor,bünyesi yakıyormu nedir,zayıf değilde,olması gerektiği gibi,sanki hamurları ben yiyorum
Ya işte diyorum ya resmen şiştim kilolandım. Ve işin kötüsü o beslenme şekline alıştım.
Tosunum diye bi börek var,bak tarifine benimki bayılır,eminim seninki de bayılır,tam onlara göre. Hamur ve mercimek

Aklı çıkıyo ottan
Ben de bayırılım her türlüsüne. Izmir'liyim. Zeytinyağlılarla büyüdük biz
Gerçekten mi meeegO otlarınızı çok merak ediyorum,bilen birini bulsam,hepsini göstertircem,öğrenicem,ege mutfağı çok ilgimi çekiyor.Mesela sarmaşık kavurmanız varmış,burada ki bir ota benzetiyorum ama emin olamıyorum

Arapsaçı,tere,deniz börülcesi

_Verda_ gördüm maske demişsin kuzum zerdeçala neden bulaştın senn :) benim kv dem de görmüş zerdeçalla saç boyanıyor diye kafasına sürmüş kendi saçı sarı zerdeçaldan sonra kafasına tövbe zcmslar gibi olmus gece gce güldüm birde yüzüne sürmüşsünn ellaaaamm

Kova hatunu o gıı Enya değil

ben değil Kova hatunu o maskeyi uygulayan şekercim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…