- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.341
Lavanta suyu kullanmalısın o haldeBeni berbat yapıyodu,çok sonradan ayılmıştım sebebi gül suyu diye
Bende öyle,bazen haşlayıp,1 yumurta ve mısır unu ilavesiyle tavaya yayıp alt üst kızartıyorum.Sebzeyi sevdiğim için çeşitlerini çoğaltayım istiyorum.Eşimin taraf tam baklagil hamurcu,bizim balık sebze ağırlıklı,eşim mesela her sahur pilav yemezse doymazKıymalı/etli pişiriyorum ben işte. Taze fasülye gibi.
Sen nasıl yapıyosun?
Ya benim eşim de hamurcu,bi de etçi. Sebzeyle alakası yok. Dürümün içindeki marulu çıkarıyo adamBende öyle,bazen haşlayıp,1 yumurta ve mısır unu ilavesiyle tavaya yayıp alt üst kızartıyorum.Sebzeyi sevdiğim için çeşitlerini çoğaltayım istiyorum.Eşimin taraf tam baklagil hamurcu,bizim balık sebze ağırlıklı,eşim mesela her sahur pilav yemezse doymaz
Ya benim eşim de hamurcu,bi de etçi. Sebzeyle alakası yok. Dürümün içindeki marulu çıkarıyo adam
Tmmdır. Alıcam hemen. Çünkü tonik ihtiyacım vardı. TeşekkürlerLavanta suyu kullanmalısın o halde
Aklı çıkıyo ottan
Benimki çıkarmaz ama,yaz kış hamur mercimek yap,bayılır.Ama kilo almıyor,bünyesi yakıyormu nedir,zayıf değilde,olması gerektiği gibi,sanki hamurları ben yiyorumYa benim eşim de hamurcu,bi de etçi. Sebzeyle alakası yok. Dürümün içindeki marulu çıkarıyo adam
Ya işte diyorum ya resmen şiştim kilolandım. Ve işin kötüsü o beslenme şekline alıştım.Benimki çıkarmaz ama,yaz kış hamur mercimek yap,bayılır.Ama kilo almıyor,bünyesi yakıyormu nedir,zayıf değilde,olması gerektiği gibi,sanki hamurları ben yiyorum
Gerçekten mi meeegAklı çıkıyo ottan
Ben de bayırılım her türlüsüne. Izmir'liyim. Zeytinyağlılarla büyüdük biz
Arapsaçı,tere,deniz börülcesiGerçekten mi meeegO otlarınızı çok merak ediyorum,bilen birini bulsam,hepsini göstertircem,öğrenicem,ege mutfağı çok ilgimi çekiyor.Mesela sarmaşık kavurmanız varmış,burada ki bir ota benzetiyorum ama emin olamıyorum
Kova hatunu o gıı_Verda_ gördüm maske demişsin kuzum zerdeçala neden bulaştın senn :) benim kv dem de görmüş zerdeçalla saç boyanıyor diye kafasına sürmüş kendi saçı sarı zerdeçaldan sonra kafasına tövbe zcmslar gibi olmus gece gce güldüm birde yüzüne sürmüşsünn ellaaaamm
_Verda_ gördüm maske demişsin kuzum zerdeçala neden bulaştın senn :) benim kv dem de görmüş zerdeçalla saç boyanıyor diye kafasına sürmüş kendi saçı sarı zerdeçaldan sonra kafasına tövbe zcmslar gibi olmus gece gce güldüm birde yüzüne sürmüşsünn ellaaaamm
Bunları bizim pazarlarda.da görmeye başladım,birde pırasa gibi bir ot var,çakşır otuymuş,oneki dedim yürüdüm,bir kadın 10 15 kilo almış,taşımaya çalışıyordu,dondurucuya atacakmış...Arapsaçı,tere,deniz börülcesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?