- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.661
Ben gidince kızlar bırakmış burayı galiba :))
Heyy oba halki nerde buuu izcilerr oymakbasim izciler her bi yana dagilmis mi ne borazanim nerde benim?
Arasıra bir göz atıyorum meeg,gözün arkada kalmasınIzciciklerim ben daha ilerleyen saatlerde gelebileceğim.
Siz idare ediverin gari obayı olur mu
Dışarıda idim ben canisi :))
Nisan yoksa bizde yokuz dedikBen gidince kızlar bırakmış burayı galiba :))
O zaman çadırıma gidiyom benDışarıda idim ben canisi :))
Nisan yoksa bizde yokuz dedik
Geldmm ama nereyeeO zaman çadırıma gidiyom ben
Ev bağır çağır basım şişti kızı uyutmaya çalışıyorum.Tmm tmm burdayim napiyonuz bakem
Ben varım cunyır obabaşı,deşifre de olcam ama feda olsunDışarıda idim ben canisi :))
Nisan yoksa bizde yokuz dedik
Kolay gelsin adrianam ama kiz bi bakici tut o kadar para kazaniyon bi cekim 10 bakici parasi edeer yaEv bağır çağır basım şişti kızı uyutmaya çalışıyorum.
Ben her işin hakkından gelirim podyumda tozumida attırırim çocuğumu da uyuturum pehhhhKolay gelsin adrianam ama kiz bi bakici tut o kadar para kazaniyon bi cekim 10 bakici parasi edeer ya
Cocukta yaparim kariyerde diyon yaniBen her işin hakkından gelirim podyumda tozumida attırırim çocuğumu da uyuturum pehhhh
Ayy carpildim resmen yaa hafif biseyler yemeyince iftar sonrasi agirlik çöküyor heryerim ağrıyor resmenTmm tmm burdayim napiyonuz bakem
Nobetci misin denizin yosununun kokusu :)Ben varım cunyır obabaşı,deşifre de olcam ama feda olsunEki Görüntüle 2007324
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?