- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.621
şimdilik yok ama belli olmazGerçekten mi?
Sancı hissediyo musun?
Hıhımmtatlı cadım ingiltere de mi yaşıyorsun
tatlı cadım anlamadım desemHıhımmNanayla yanyana evlerde oturuyoruz
Canım ben Niğde liyim İstanbul'da yım ama konu açan kıza gıcık oldum önceden iyi gibiydi iyice hakaretler falan etti .Git kanser araştırması yap diyecek kadar değişik bir insandı gerçi tüp bebek araştırması yapıyorum Allah korusun insanız o araştırmaları yapan arkadaşlarımızda var insanız hastalıklarla bile dalga geçti
Du baktatlı cadım anlamadım desem
niğde miCanım ben Niğde liyim İstanbul'da yım ama konu açan kıza gıcık oldum önceden iyi gibiydi iyice hakaretler falan etti .Git kanser araştırması yap diyecek kadar değişik bir insandı gerçi tüp bebek araştırması yapıyorum Allah korusun insanız o araştırmaları yapan arkadaşlarımızda var insanız hastalıklarla bile dalga geçti
tatlı cadım bu saatte vallaha anlamıyorumDu bak
Ben biliyorum Antep'li olmadığını. Bugün o konuda canın sıkıldı ya,şaka ettim öyleCanım ben Niğde liyim İstanbul'da yım ama konu açan kıza gıcık oldum önceden iyi gibiydi iyice hakaretler falan etti .Git kanser araştırması yap diyecek kadar değişik bir insandı gerçi tüp bebek araştırması yapıyorum Allah korusun insanız o araştırmaları yapan arkadaşlarımızda var insanız hastalıklarla bile dalga geçti
Simdik geldim minimegi uyutuyordumm
Ben biliyorum Antep'li olmadığını. Bugün o konuda canın sıkıldı ya,şaka ettim öyle
Allamm yani diyom ki,ikimiz de Inciltere'de oturuyoruz ya onu diyorum
Iviit izci uyuduu :) anniii anniii diye diyeMinnak izcimiz
Slm Akçaören liyim sen nerelisin ?canım önceden bor a aitti ayrıldı Altunhisar ilçe olunca oraya bağlıyızniğde mi
Hee ikimizde ingiliziz birer villamiz var bahce içinde. Yemyesill agaclik heryer.kus civiltilari.bazen yoldan geyik bilem geciyooAllamm yani diyom ki,ikimiz de Inciltere'de oturuyoruz ya onu diyorum
HııHee ikimizde ingiliziz birer villamiz var bahce içinde. Yemyesill agaclik heryer.kus civiltilari.bazen yoldan geyik bilem geciyoo
ben merkezde oturuyorum tatlım niğdeli değilim ama buraya yerleştim evleninceSlm Akçaören liyim sen nerelisin ?canım önceden bor a aitti ayrıldı Altunhisar ilçe olunca oraya bağlıyız
Begenmedinmi megimm ingiltere de mustakil ev yok biliyosunHııÖyle işte dediğin gibi
Bi kere tüm evler müstakil bizim burda şaşırma gıBegenmedinmi megimm ingiltere de mustakil ev yok biliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?