- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #32.641
Ee ingiltere de yasaya yasaya anlatim bozukluklarim cogaldiBi kere tüm evler müstakil bizim burda şaşırma gı
Ben evimisin önünden geçen geyiklere şaşırdımdı
Geyik demi evet he dolu geçiyolar gün boyuncaEe ingiltere de yasaya yasaya anlatim bozukluklarim cogaldikusura bakmasinlar artik geyiik geciyo tabikisii gormedin miii sen hiicc
Yanii herkes ingiliçce konusuyo ister istemez agzimin ayari kaciyoGeyik demi evet he dolu geçiyolar gün boyuncaBenim de r'lerim falan bi tuhaf aSkanım oldu yaf
AhahhahaYanii herkes ingiliçce konusuyo ister istemez agzimin ayari kaciyobi sekilde gece gece sapittirdin beni megiii
Hayırlı olsun merkez çok güzel bazı atlananlarımız da orda bence yaşanabilecek yerler ben beğeniyorum inş sen de mutlusundurben merkezde oturuyorum tatlım niğdeli değilim ama buraya yerleştim evlenince
ben zaten küçük şehirleri seviyorum tatlım❤♡❥ღ❣ çok sevdim o yüzden :)Hayırlı olsun merkez çok güzel bazı atlananlarımız da orda bence yaşanabilecek yerler ben beğeniyorum inş sen de mutlusundur
Benişinin doğumuna az kalmış onunla şirin şehir Niğde de uzun güzel ömürler dilerimben zaten küçük şehirleri seviyorum tatlım❤♡❥ღ❣ çok sevdim o yüzden :)
sağol tatlım❤♡❥ღ❣ sen evli miydin bebiş var mı :)Benişinin doğumuna az kalmış onunla şirin şehir Niğde de uzun güzel ömürler dilerim
O bebis buraya gelecek=))durumlar aynı ama ani bir şekilde hastaneye gidebiliriz
Şüphen mi vardı
Günaydın canımGünaydın Obamin gülleri =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?