- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.141
Herkesin aile planlamasina karismasina kiz sen :) kimin ne kadar cocuk yapacağı varsa yapar :)
Aaa agla diye mi dedim ama sekercim
Oyyy kıyamam
çok geçmiş olsun tatlımBeden ve psikolojik olarak kaldıramam canım. 2 hamileliğimde çok zor geçti 9 aya kadar yattım hergün doğum sancısı kanamam oluyordu. 5 aylıkken doğum sancilarim vardı düşün2 tane de kaybettim
yok kız şakasına koymuştum :))❤♡❥ღ❣Aaa agla diye mi dedim ama sekercimlitfenn lohusalik durumlari sanirim bunlarda
Oyyy kıyamam
Ben burdayımburalar iyice sessizleşmiş
nasılsın canım?❤♡❥ღ❣Ben burdayım
ooo ne yapacaksın bugün ❤♡❥ღ❣Öğleden sonra bir halsizlik çöküyor bana
Akşama doğru yemek yapma aşkıyla enerji dolu oluyorum
aynen bizde sahur iftar yap sonra ortalık toparlayıp uyuyayım derken cocuk uyandı haala uyuyamadımBen desahurda da vardı, ve hala uyumadım
büyük bir kısmı cocuk olan kalabalıktı.Kalabalıkmıydı misafirlerin.
Günaydınlar ..
Yatıp uyusan biraz dinlenirsin ..
bu okulların tatil olması da fena bişiÇocuklardan fırsatta bulamazsın dinlenmeye: (
Ah canım benim yaaa
Allah onlara ömür versin,mürüvvetlerini göstersin,bahtlarını açık etsin özlemcimBeden ve psikolojik olarak kaldıramam canım. 2 hamileliğimde çok zor geçti 9 aya kadar yattım hergün doğum sancısı kanamam oluyordu. 5 aylıkken doğum sancilarim vardı düşün2 tane de kaybettim
O işler öyle olmuyor nisancım,bende kızıma arkadaş istemiştim,oğluma arkadaş geldi,ama Rabbimiz en iyisini biliyor,kızım daha zor bir çocuk,2 kızla zor başedecekmişimniye 1 tane daha kız olsa güzel oluramin canım ❤♡❥ღ❣
Ezogelin çorba, köfte, pirinç pilav, salata bana eşime ve oğluma cacıkooo ne yapacaksın bugün ❤♡❥ღ❣
Hiç sorma yaa yaz kursu olacakmış ben oğlanı gönderecem. Burda hiç çocuk yok oturduğum yerde çok sıkılıyor sıkılınca da evde yapmadık şey bırakmıyorbu okulların tatil olması da fena bişi
Amin canım inşallahAllah onlara ömür versin,mürüvvetlerini göstersin,bahtlarını açık etsin özlemcim
O işler öyle olmuyor nisancım,bende kızıma arkadaş istemiştim,oğluma arkadaş geldi,ama Rabbimiz en iyisini biliyor,kızım daha zor bir çocuk,2 kızla zor başedecekmişim
Off çok güzel :))Ezogelin çorba, köfte, pirinç pilav, salata bana eşime ve oğluma cacık
2 kız var benimde bi erkek olsun istiyorum bakalım :)Allah onlara ömür versin,mürüvvetlerini göstersin,bahtlarını açık etsin özlemcim
O işler öyle olmuyor nisancım,bende kızıma arkadaş istemiştim,oğluma arkadaş geldi,ama Rabbimiz en iyisini biliyor,kızım daha zor bir çocuk,2 kızla zor başedecekmişim
bende büyük cadıyı kreşe yolluyacağım bu sene :)Hiç sorma yaa yaz kursu olacakmış ben oğlanı gönderecem. Burda hiç çocuk yok oturduğum yerde çok sıkılıyor sıkılınca da evde yapmadık şey bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?