- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.181
Yah ni yapak mi yah niHeyooooobamiza yeni bir yafrukurt izcimiz geldi
Hele dur, 2 oğlana 1 saatte kıyafet seçiyoruz,onlar eve dönüyor,kızımla saatler sonra elde çanta bir şey olmadan,yorgun argın,ayaklarıma kara sular inmiş olarak onun küsmesiyle ayrı kaldırımlardan geri geliyoruzAmin canım inşallah
Kızlar fena ya oglumda görmediğim şeyleri kizimda görüyorum 15 aylık ama tam cadı
Akşama iftara yemek yapmak lazım haklısın...Yah ni yapak mi yah ni
tabi kız annem olmasa ben ne yapardım :))Aaa iyi canimmelirinden op annenin bizn icinn
2 erkek 1 kız mı vardı senin :))Hele dur, 2 oğlana 1 saatte kıyafet seçiyoruz,onlar eve dönüyor,kızımla saatler sonra elde çanta bir şey olmadan,yorgun argın,ayaklarıma kara sular inmiş olarak onun küsmesiyle ayrı kaldırımlardan geri geliyoruz
akşama oba da ne var :)Akşama iftara yemek yapmak lazım haklısın...
AhahahaHele dur, 2 oğlana 1 saatte kıyafet seçiyoruz,onlar eve dönüyor,kızımla saatler sonra elde çanta bir şey olmadan,yorgun argın,ayaklarıma kara sular inmiş olarak onun küsmesiyle ayrı kaldırımlardan geri geliyoruz
Bilmeem donatiriz şöyle soframizi2 erkek 1 kız mı vardı senin :))
akşama oba da ne var :)
Mmmmmmm leziiz ben o konularda becerisizim siz yapin ben yiyem olmaz miBilmeem donatiriz şöyle soframizi
Olur tabikideMmmmmmm leziiz ben o konularda becerisizim siz yapin ben yiyem olmaz mi
geyik pişirmeyin yahu bugün. her gün geyik yiyoruz :))Bilmeem donatiriz şöyle soframizi
ever gelmedi hiç
Ayy gelir kiz üzülme benide aglatacannn memmmmeeee
AnlastikOlur tabikideöğrenince sende hazirlarsin
Oo hemşehrim gelmiş,hoş geldinHu hu bu topige rasladimmhoş geldimm
Hos buldumm hemserummm herkes burdaymis kiralicenin topiginin sessizliği beli olduOo hemşehrim gelmiş,hoş geldin
Aha yok ben ogrenmesem de olurOlur tabikideöğrenince sende hazirlarsin
Kiz bu oruc öyle bi huzur veriyor ki insana aclik sitlresiyle surekli tartisma yasiyomm esimleOo hemşehrim gelmiş,hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?