- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.161
benimkilerde çok kavga ediyorlar sürekli kagıt kırpıgı boyalı masa el kıyafet ayyy.Hiç sorma yaa yaz kursu olacakmış ben oğlanı gönderecem. Burda hiç çocuk yok oturduğum yerde çok sıkılıyor sıkılınca da evde yapmadık şey bırakmıyor
ileride bizim evde öyle olacakbenimkilerde çok kavga ediyorlar sürekli kagıt kırpıgı boyalı masa el kıyafet ayyy.
Hayırlısı canım. 3.yü düşünüyorsun demek2 kız var benimde bi erkek olsun istiyorum bakalım :)
En iyisi canım hem arkadaş ortamını öğrenir iyi olurbende büyük cadıyı kreşe yolluyacağım bu sene :)
evet tatlım şuan için değil ama ileri de :) aynen tatlım iyi olur bu sene gidecek bakalım :))❤♡❥ღ❣Hayırlısı canım. 3.yü düşünüyorsun demek
:))))
En iyisi canım hem arkadaş ortamını öğrenir iyi olur
hoşgeldin tatlım❤♡❥ღ❣Hu hu bu topige rasladimmhoş geldimm
Hoşgeldin canımcımHu hu bu topige rasladimmhoş geldimm
Hoş buldumm kiralicemmhoşgeldin tatlım❤♡❥ღ❣
Ooo kimleri goruyomm hos buldumm canimmHoşgeldin canımcımher zaman gel hep gel
Biz hep burdayız kuzum sende katıl aramızaOoo kimleri goruyomm hos buldumm canimm
uyuduğu zaman geliyorum tatlım❤♡❥ღ❣ ne yapıyım :))Kiralice kiz yeni doğurdunn onuhayirlisiyla büyüt bi tane daha getirirsin:)
Biz hep burdayız kuzum sende katıl aramıza
Ayyy kiyamamm kokusu simdi misler gibiuyuduğu zaman geliyorum tatlım❤♡❥ღ❣ ne yapıyım :))
Canimm kim var yaninda yemegini cayini veriyir sonucta iyi beslenmen lazimmuyuduğu zaman geliyorum tatlım❤♡❥ღ❣ ne yapıyım :))
aynen ::):) inşallah Allahım sana da en yakın zamanda nasip ederAyyy kiyamamm kokusu simdi misler gibi
annem var tatlım :)) ❤♡❥ღ❣Canimm kim var yaninda yemegini cayini veriyir sonucta iyi beslenmen lazimm
Heyoooojet hiziyla
Aminnn yerimm seniaynen ::):) inşallah Allahım sana da en yakın zamanda nasip eder
Aaa iyi canimmannem var tatlım :)) ❤♡❥ღ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?