Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Keskemmm bi dügün olsaydi da kurtlarinizi dökeydik leliloo delilooo destaneeeee oğlan bizm kiz bizmm tey teyy
kız sana bi bebiş lazım valla bu enerji ne böyle :))
Kiz bu oruc öyle bi huzur veriyor ki insana aclik sitlresiyle surekli tartisma yasiyomm esimleöyle huzur yani dedikodi yapacak ceneyi bile kapatıyor
hahah ben 3 gündür herifi bile göremiyorum nasıl tartışıyım

kız sana bi bebiş lazım valla bu enerji ne böyle :))

hahah ben 3 gündür herifi bile göremiyorum nasıl tartışıyım
Kiz dun gece sahura kaktik bizmki sofrada kara kara düşünüyor durttun imam ezan okuyacak diye niye menemn yapmamisim kendisne ağza bağ ağza

2 erkek 1 kız mı vardı senin :))

akşama oba da ne var :)
Evet canım,2 erkek 1 kız
Ahahaha küsüşüyorsunuz ayy bizde mi kızımla böyle olucaz
Küçükken sarmaş dolaştık,şimdi git öte modunda
Benim pek keyfim yok çünküm meleğim @Tatlicadi Meg im yok nirede bugün hiç gelmedi
Meg geç yatmıştı canım,şimdi de ot topluyordur,deniz börülcesi,sarmaşık filan.Akşama ot pişirecekti bize,değil mi @Tatlicadi Meg

bizim odada ot degil et pişer yahni yapmak için ava cıkmıstır

obada sıklıkla yahni pişer

Kuzenleri de getirdim,biraz deli doludurlar ama özlerinde iyi çocuklardır.
Kızım,utanmageç sende şöyle,@Tatlicadi Meg ablanız yahni yapcakmışYavrum bi dursanıza.Alla Allaaa.Neyse ev kirlenmez bari eheh

Balkonda kendime gelmeye çalışıyorum,kaç bardak ayran içtim sayamadım Sen nasılsın
ooo afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣ gazlı şeker içecek içmede ayranda sınır yok :) bende iyiyim bebiş uyurken geliyim bi dedim :))❤♡❥ღ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…