- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.201
kız sana bi bebiş lazım vallaKeskemmm bi dügün olsaydi da kurtlarinizi dökeydik leliloo delilooo destaneeeee oğlan bizm kiz bizmm tey teyy
hahah ben 3 gündür herifi bile göremiyorumKiz bu oruc öyle bi huzur veriyor ki insana aclik sitlresiyle surekli tartisma yasiyomm esimleöyle huzur yani dedikodi yapacak ceneyi bile kapatıyor
Nerde ki esinn canimmkız sana bi bebiş lazım vallabu enerji ne böyle :))
hahah ben 3 gündür herifi bile göremiyorumnasıl tartışıyım
Kiz dun gece sahura kaktik bizmki sofrada kara kara düşünüyor durttun imam ezan okuyacak diye niye menemn yapmamisim kendisne ağza bağ ağzakız sana bi bebiş lazım vallabu enerji ne böyle :))
hahah ben 3 gündür herifi bile göremiyorumnasıl tartışıyım
kızla uğraşmaktan işten güçten göremiyorum kiNerde ki esinn canimm
hahah sende yapsana kız :))❤♡❥ღ❣Kiz dun gece sahura kaktik bizmki sofrada kara kara düşünüyor durttun imam ezan okuyacak diye niye menemn yapmamisim kendisne ağza bağ ağza
Evet canım,2 erkek 1 kız2 erkek 1 kız mı vardı senin :))
akşama oba da ne var :)
Küçükken sarmaş dolaştık,şimdi git öte modundaAhahahaküsüşüyorsunuz ayy bizde mi kızımla böyle olucaz
Meg geç yatmıştı canım,şimdi de ot topluyordur,deniz börülcesi,sarmaşık filan.Akşama ot pişirecekti bize,değil mi @Tatlicadi Meg
bizim odada ot degil et pişer yahni yapmak için ava cıkmıstırEvet canım,2 erkek 1 kız
Küçükken sarmaş dolaştık,şimdi git öte modunda
Meg geç yatmıştı canım,şimdi de ot topluyordur,deniz börülcesi,sarmaşık filan.Akşama ot pişirecekti bize,değil mi @Tatlicadi Meg
İzci ruhuna aykırı gibi amaa,av etide güzel tabi yaa,meg bize ege gecesi yaşatacaktı ama,ayı kovalarken inine mi girdi naptıbizim odada ot degil et pişer yahni yapmak için ava cıkmıstır
Işleri çok yogunmus bugün akşama gelir ancak: (
Madem iyiymiş,sorun yok o zamanIşleri çok yogunmus bugün akşama gelir ancak: (
epmek parası ❤♡❥ღ❣Işleri çok yogunmus bugün akşama gelir ancak: (
obada sıklıkla yahni pişerİzci ruhuna aykırı gibi amaa,av etide güzel tabi yaa,meg bize ege gecesi yaşatacaktı ama,ayı kovalarken inine mi girdi naptı
obada sıklıkla yahni pişer
napıyorsun tatlım?❤♡❥ღ❣
Balkonda kendime gelmeye çalışıyorum,kaç bardak ayran içtim sayamadımnapıyorsun tatlım?❤♡❥ღ❣
Cezz cezz cezzzzzzz@Tatlicadi Meg kimin yahnisini yapcezz
ooo afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣ gazlı şeker içecek içmedeBalkonda kendime gelmeye çalışıyorum,kaç bardak ayran içtim sayamadımSen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?