- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.361
hemen atlıyorum şuraya
kız şimdi götürsün bari :)) ❤♡❥ღ❣Valla bakmadii durum yoktu anca ew dosedik borcunuda butun dugun altinlariyla odedik
3 gun once kocisin arkadsi kibrisa gitmis calismaya benim kocis keske bizde gidip gezsek ne guzel olur dedi ee gotur ozman sana goturme diyen mi var dedim bi afalladi simdi ha dedihemen atlıyorum şuraya
kız şimdi götürsün bari :)) ❤♡❥ღ❣
tatlım maddi durumuz varsa gidin şöyle ölü deniz fethiye , alanya :))3 gun once kocisin arkadsi kibrisa gitmis calismaya benim kocis keske bizde gidip gezsek ne guzel olur dedi ee gotur ozman sana goturme diyen mi var dedim bi afalladi simdi ha dedi
Aşkımm napıyorsun :)
Simdilik yine olmaz belki baska zaman . Nasipse bayramda gunu birlik gezceztatlım maddi durumuz varsa gidin şöyle ölü deniz fethiye , alanya :))
Izcicikler tutturdular denize götür diye,napcaz onu düşünüyomAşkımm napıyorsun :)
Gideriz megim :) alalım mayoları gidelimIzcicikler tutturdular denize götür diye,napcaz onu düşünüyom
Ya nerdesin sennnGideriz megim :) alalım mayoları gidelim
Bak bitanem hiçbir yere gitmedim valla :s sadece profillerde laflıyorum bazen. Ter içinde kaldm bebekle uğraşmaktan
Vah canımBak bitanem hiçbir yere gitmedim valla :s sadece profillerde laflıyorum bazen. Ter içinde kaldm bebekle uğraşmaktansürekli böyleyim
bende etiketlemiştim seni amaAşkımm napıyorsun :)
ben bebişi anneme bırakıyımIzcicikler tutturdular denize götür diye,napcaz onu düşünüyom
Görmemişm canım kusura bakma yabende etiketlemiştim seni ama
ben bebişi anneme bırakıyımdenizden çıkmam valla
sen iyice boşladın bu ara beniGörmemişm canım kusura bakma ya
Ay bende seni çok özledimm :) sorma hem yaz sıcağı hem bebeğin kendi vücud ısısı :))) bir araya gelince yanıyoruzVah canımçok sıcak evett
seni özledim çok
Biz en iyisi obayı Alaska'ya taşıyalım ya
Yok kız olur mu öyle şey :) fırsatını buldukça geliyorm gözüküyorum birsen iyice boşladın bu ara beni
bana bi buzlu havuz lazımAy bende seni çok özledimm :) sorma hem yaz sıcağı hem bebeğin kendi vücud ısısı :))) bir araya gelince yanıyoruzee napalım analık :) alaskaya gidelimm serin serinn
tamam ama bana daha çok ilgi gösterYok kız olur mu öyle şey :) fırsatını buldukça geliyorm gözüküyorum bir
Senin boncuk gözlerini yersem görürsün :) daha doğrusu göremezsinbana bi buzlu havuz lazım
tamam ama bana daha çok ilgi göster
hahahah yi beni ❤♡❥ღ❣Senin boncuk gözlerini yersem görürsün :) daha doğrusu göremezsin
Burada kim kime yerim seni dese herkes yi beni diyorhahahah yi beni ❤♡❥ღ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?