- 27 Şubat 2017
- 2.401
- 7.641
- 208
- 32
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.401
Ya zaten o börek beni rezil ettiDuş almış börek isterim
Cok guzel ismi ismiyle büyüsün insallah komşunum kiznin adida duru cok ta severimm''duru'' koyduk tatlım❤♡❥ღ❣ benim anam bizde olunca tabi
Meğer onceden guzelce dus aldiriyor mussun bende pistikten sonra dusa koydumm tabi sonuc fiyasko hamur olduDuş almış börek isterim
@Tatlicadi Meg yeni gelen kızlara çadırlarını göster :)) karışıklık olmasın şimdi :)
Ben bu gece nöbetteyimmm uymak yasak bana
Oh my goood,börek börek olalı böyle rezil olmamıştırMeğer onceden guzelce dus aldiriyor mussun bende pistikten sonra dusa koydumm tabi sonuc fiyasko hamur oldu
He kiz bide bi arkadas tarif etti neyse aksam yaptimmm esimm bu ne dedi iste bi arkadas tarif etmis falan biraz aldi su damlıyor resmenOh my goood,börek börek olalı böyle rezil olmamıştır
geçmişi okuyayım dedim,yok yoook bitmez geleyim bariHerkes nerde böyle
Ah onu ben bir iki kere yaptım ama usulunce olunca çok güzel,oyuna gelöedin yaniHe kiz bide bi arkadas tarif etti neyse aksam yaptimmm esimm bu ne dedi iste bi arkadas tarif etmis falan biraz aldi su damlıyor resmenayy dedi bunlar nasil bu böreği yiyiyorlar bende pişkin pişkin herhalde alışmışlar dedim megerse hata benimm mis
Ah onu ben bir iki kere yaptım ama usulunce olunca çok güzel,oyuna gelöedin yani
Ne gecmisi tatlmmgeçmişi okuyayım dedim,yok yoook bitmez geleyim bari
Bugün ne çok yazmışınızNe gecmisi tatlmm
Kendini yorma anin tadını cikarBugün ne çok yazmışınız
Iyi canimmm onada vakit ayir hep bize olmz dimi
evet tatlım doyurdum karnınıIyi canimmm onada vakit ayir hep bize olmz dimi
Şu kadinlar kulübünde bi seni merak ediyomm gercekte nasilsin diye
Disardayimm havami aliyommevet tatlım doyurdum karnınısen napıyorsun? :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?