- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.381
hahahaBurada kim kime yerim seni dese herkes yi beni diyorbiri bizi yesin diye bekliyomuşuz resmen biz
Burada kim kime yerim seni dese herkes yi beni diyorbiri bizi yesin diye bekliyomuşuz resmen biz
Biri de beni yese keşkehahahazaten fazlalıklarım var iyi olur zayıflamak istiyordum
Ye kız ye afiyet olsn :)) şöyle göbeğe basene doğruben seni günde 3 kere yiyorum ama
tamamYe kız ye afiyet olsn :)) şöyle göbeğe basene doğru
Ay ay aayyy böcüğüm gelmişş hoşgelmiiişşş
Hosbulduk canim meg:) nasilsin? Ben yeni pro oldum ya cikamadim kk'dan :)Ay ay aayyy böcüğüm gelmişş hoşgelmiiişşş
Iyiyim böcüğüm. Tükandayım,her dakika yazamıyorum ama bir gözüm burda..Hosbulduk canim meg:) nasilsin? Ben yeni pro oldum ya cikamadim kk'dan :)
kızlar nerdesiniz ya
Ne tukanin var canim? Ay ne guzel calisiyosun,ben calismayi bile ozledim. Ay sagol meg'im ya, kirmizi olmak bi ayricalikmis bugun yorum yazmak icin saniyelercd beklemedigimde anladim. Ben yorum yapana kadar konu geciyodu oncedenIyiyim böcüğüm. Tükandayım,her dakika yazamıyorum ama bir gözüm burda..
Kırmızı çok yakışmış,ismin de öyle
Bir yafrukurt izci oldun artık farkındaysan
Mama ve aksesuar üzerine/Petshop.Ne tukanin var canim? Ay ne guzel calisiyosun,ben calismayi bile ozledim. Ay sagol meg'im ya, kirmizi olmak bi ayricalikmis bugun yorum yazmak icin saniyelercd beklemedigimde anladim. Ben yorum yapana kadar konu geciyodu oncedenbende mi izci oldum, o zaman tadini cikarayim :))
ama hiç karşılaşamıyoruz artık
ay çok özledim amaDünün yorgunlugu var cnm bende
Ondandır. .
Buyur kiralicemm herkes yemek derdinde su annn kiz bebegine ne isim koydun bakalimmkızlar
''duru'' koyduk tatlım❤♡❥ღ❣ benim anam bizde olunca tabiBuyur kiralicemm herkes yemek derdinde su annn kiz bebegine ne isim koydun bakalimm
Ne olacak kiz bedava sirke baldam tatlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?