- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #33.421
niye kız normal biriyim insanım yani hahaŞu kadinlar kulübünde bi seni merak ediyomm gercekte nasilsin diye
oh en güzeli buralarda ısındı artıkDisardayimm havami aliyomm
Aynn canimm sevdimm burayiniye kız normal biriyim insanım yani haha
oh en güzeli buralarda ısındı artık
diğerleri biraz daha aktif olsa iyi de :)) bu aralar pek bi yoğunlarAynn canimm sevdimm burayi
Aynn canimm sevdimm burayiniye kız normal biriyim insanım yani haha
Ramazan ya yoruluyorlar niye buraya üye olmak aklima gelmediki daha öncediğerleri biraz daha aktif olsa iyi de :)) bu aralar pek bi yoğunlar
Merak iste canimmm surekli acaba simasi nasil falan bazen banu alkan bile koyuyomm seni yerineniye kız normal biriyim insanım yani haha
aynen tatlım o yüzden bir şey demiyorumRamazan ya yoruluyorlar niye buraya üye olmak aklima gelmediki daha önce
Merak iste canimmm surekli acaba simasi nasil falan bazen banu alkan bile koyuyomm seni yerine
ay çok özledim amabugün bekliyorum bak
ay iyiyim bebişi emzirdim uyudu geldimGeldim kuzummm
Naber??
ay iyiyim bebişi emzirdim uyudu geldimsen napıyorsun?❤♡❥ღ❣
Denk geldik şekercim
Evdeyim ben de
Biri kahve yapsa da içsem keşke =/
Aa çok ayıp,kraliçeyi nasıl tanımazsınŞu kadinlar kulübünde bi seni merak ediyomm gercekte nasilsin diye
Eki Görüntüle 2008927
buyur canım❤♡❥ღ❣
tüüüü yazıklar olsun ben o kadar yaşlı mıyımAa çok ayıp,kraliçeyi nasıl tanımazsınEki Görüntüle 2008926 !
afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣ hep sen bize yaptın bu günde ben sana yapıyım ❤♡❥ღ❣bende sen seviyorumAllahım kendimi prensesler gibi hissettim
Bu ne güzel sunum
Elleri ne sağlık sekercimm
Seviyorum seniiiiyy=))
tüüüü yazıklar olsun ben o kadar yaşlı mıyım
afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣ hep sen bize yaptın bu günde ben sana yapıyım ❤♡❥ღ❣bende sen seviyorum
tüüüü yazıklar olsun ben o kadar yaşlı mıyım
afiyet olsun tatlım❤♡❥ღ❣ hep sen bize yaptın bu günde ben sana yapıyım ❤♡❥ღ❣bende sen seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?