- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.041
Ablamı kac yasındasın yavrumSaol Allah razi olsun abla :)
Ay benim niye uykum gelmiyo çıldırıciiimBizde şimdi yaptık sahuru..
Çok uykum geldi . .
=/
ay bende bebişi emzirdim uyuyunca bende uyumuşum yeni kalktım :)Bizde şimdi yaptık sahuru..
Çok uykum geldi . .
=/
Allah k.eder insaAllah :)Bizde şimdi yaptık sahuru..
Çok uykum geldi . .
=/
bebiş yok galibaAy benim niye uykum gelmiyo çıldırıciiim
çok geçmiş olsun canım❤♡❥ღ❣Cok sukuryedim yemegimi .kizim hasta olmus oksuruyor ondan erken kalktm :)
23 olcamAblamı kac yasındasın yavrum
Yokbebiş yok galibauykusuzluktan ölüyorum
Yok ya bişeye alınmam ben23 olcam
yoksa buyuk degilmisin abla deddigime kizdin mi
Saol canim :) siz dikkat edin kndinize sen lohusa bebisin daha cook minnak :)çok geçmiş olsun canım❤♡❥ღ❣
inşallah olurda uykunun kıymetini anlarsan şurda 1 saat civarı uyudum diye mutlu oluyorum
cokta buyuk deglmissin ben profil fotosuna bknca herlde orta yasli biri dedim genc kiz fotosu olmayinca :)Yok ya bişeye alınmam benablanmışım zaten 27 ben
ben 29 yaYok ya bişeye alınmam benablanmışım zaten 27 ben
dikkat ediyorum tatlım❤♡❥ღ❣ annemde sağolsun çok yardımcı oluyorSaol canim :) siz dikkat edin kndinize sen lohusa bebisin daha cook minnak :)
Ohh ne guzel annen yardima gelmis :) bnm annem gelememisti kardesim daha kucuktu ve okuyordu :)ben 29 ya❤♡❥ღ❣
dikkat ediyorum tatlım❤♡❥ღ❣ annemde sağolsun çok yardımcı oluyor
bizim evdekiler de sıkıntı daOhh ne guzel annen yardima gelmis :) bnm annem gelememisti kardesim daha kucuktu ve okuyordu :)
dur sende çok konuşma. bu ay olacak inşallah ❤♡❥ღ❣Bendensin
Kaynis yok mu olmassa o yardm etsin bnm kaynis yardim etmustiAllah razi olsunbizim evdekiler de sıkıntı dao yüzden bayramda gidecek mecbur annem olmasa zaten ne yapardım bilmiyorum yani
dur sende çok konuşma. bu ay olacak inşallah ❤♡❥ღ❣
kaynana daha beter :) kadın çok yoğun tatlım bebişi görmeye bile geldi ertesi gün gitti. o derece yani. :)Kaynis yok mu olmassa o yardm etsin bnm kaynis yardim etmustiAllah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?