- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.061
niye kız :) @Tatlicadi Meg ikna edemedi mi :)Hayırlısıyla bakalimm
Deniz gostermedi kendini nisanimm
Keşke olsada uyumasakinşallah olurda uykunun kıymetini anlarsan şurda 1 saat civarı uyudum diye mutlu oluyorum
Ruhum yaşlıcokta buyuk deglmissin ben profil fotosuna bknca herlde orta yasli biri dedim genc kiz fotosu olmayinca :)
inşallah olur tatlımKeşke olsada uyumasak
Ruhum yaşlı
Allah yardimcin olur insaAllah ozaman kadar belki bebisin uykisu duzene girer olmassa sen yine sitede takilip uyumassin ben de cocuk bakarken emzirrken surekli tele bakiyordum yoksa uyucam diye cok korkardim .cocugum emerken biara telde elimde oyle uyuyamkalmis iyiki cocugun ustune yatmamusimkaynana daha beter :) kadın çok yoğun tatlım bebişi görmeye bile geldi ertesi gün gitti. o derece yani. :)
Deme öyle :) cocugun var miKeşke olsada uyumasak
Ruhum yaşlı
yok tatlım bebişi yatırmadan kesinlikle uykuya dalmam Allah korusunAllah yardimcin olur insaAllah ozaman kadar belki bebisin uykisu duzene girer olmassa sen yine sitede takilip uyumassin ben de cocuk bakarken emzirrken surekli tele bakiyordum yoksa uyucam diye cok korkardim .cocugum emerken biara telde elimde oyle uyuyamkalmis iyiki cocugun ustune yatmamusim
o zaman yapacak bir şey yokEdemedi cnm ayu saldı
Yine de bana mısın demedi=))
o zaman yapacak bir şey yokayıda ikna edemediyse :))
Emsin emsin yoksa hasta olur . Aferin o bebise hasta olursam annem daha cok yorulmasin diye bol bol doyuruyor karnini annesi :)yok tatlım bebişi yatırmadan kesinlikle uykuya dalmam Allah korusunbakalım uykuda sıkıntı yok da işte çok emmeyi seviyor
Yok olmuyoDeme öyle :) cocugun var mi
Allaha emanet olun ♡kızlar gene çeneye tuttunuz beni :) gidiyorum ben hadi kaçtım
Varan 2 de süper surat güzeli
Koycaam bekleynn
He,bak sen,oyunbozan benim di mi,saat kaçta yapmışlar bidemaşallah tü tü tü ❤♡❥ღ❣ kızlar biraz hızlı olalım benim bebiş uyanır şimdi :)
Varan 2 de süper surat güzeli
Koycaam bekleynn
He,bak sen,oyunbozan benim di mi,saat kaçta yapmışlar bidemaşallah tü tü tü ❤♡❥ღ❣ kızlar biraz hızlı olalım benim bebiş uyanır şimdi :)
Senin icinde ozel olarak koyduk ama canim.sozumuzden donmedik :) bizi uzdunnHe,bak sen,oyunbozan benim di mi,saat kaçta yapmışlar bide
Olur insaAllah canim benmde 1 senedir olmuyor olcagi vakit demkki simdiki zman degil . Bide icime doguyor 2. Cocugum olursa ölcekmisim gibiYok olmuyo
Allah korusun.Olur insaAllah canim benmde 1 senedir olmuyor olcagi vakit demkki simdiki zman degil . Bide icime doguyor 2. Cocugum olursa ölcekmisim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?