- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.081
Nanamm,lunamm,bak nöbetlerini 3 gün ben tutçam,sözSenin icinde ozel olarak koyduk ama canim.sozumuzden donmedik :) bizi uzdunn
Ölüm Allahin emri .ilkinde ölümün kenarindan donduk ikinci sezeryan olcak dedi dusunuyim ben uyanamicam kesin diyomAllah korusun.
7 senedir bekliyorum ben.
Bende hep dogumda ölecegimi düşünüyorum
Aaa ölmezsiniz yaa,ne varki doğumdaAllah korusun.
Aslinda normal dogum cok basit bobrek agrisinn yannda bi hic ama bnm cocuk cikmayinca zor oldu cikmasa ikimiz de oluyorduk kanalada olunca sezeryenede alamamsti doktorAaa ölmezsiniz yaa,ne varki doğumda
Bisiiicik olma twitigilimm bende korkanlardandim hos sezeryan oldum o sebepten.olurum kesin nasil doguruyolar ya diyordum.hos o agriyi çekmedim ama oldu mu oldu :) olunmuyor tekrar doguluyor :)Allah korusun.
Ne yapsan nafile ahanda kirildi kalbimNanamm,lunamm,bak nöbetlerini 3 gün ben tutçam,söz
Allah korusun canımÖlüm Allahin emri .ilkinde ölümün kenarindan donduk ikinci sezeryan olcak dedi dusunuyim ben uyanamicam kesin diyom
Allahim insaAllah seni de anne olmayi nasip eder ☆☆☆Allah korusun canım
Aaa ölmezsiniz yaa,ne varki doğumda
Aslinda normal dogum cok basit bobrek agrisinn yannda bi hic ama bnm cocuk cikmayinca zor oldu cikmasa ikimiz de oluyorduk kanalada olunca sezeryenede alamamsti doktor
Bisiiicik olma twitigilimm bende korkanlardandim hos sezeryan oldum o sebepten.olurum kesin nasil doguruyolar ya diyordum.hos o agriyi çekmedim ama oldu mu oldu :) olunmuyor tekrar doguluyor :)
İnşallahAllahim insaAllah seni de anne olmayi nasip eder ☆☆☆
Tel kapancak herkese hayirli aksamlar sarj sifir ♡♡İnşallah
Hic öyle olmaz :) sende biraz karamsar dusunenlerdensin sanirim yani olumlu taraftan degilde uzulmiyim diye olumsuz olani dusunenlerden.ama rabbim cok sukurki olumsuz kismiyla karsilastirmiyor dusunduklerimizin ❤Dogumdan korktugumdan degil bendeki korku,
Hayallerim yarım kalacak gibi hissediyorum.
Allah bilir tabi ne olacagımızı
Çok umutlandım hep tosladım en iyisi böyle :)Hic öyle olmaz :) sende biraz karamsar dusunenlerdensin sanirim yani olumlu taraftan degilde uzulmiyim diye olumsuz olani dusunenlerden.ama rabbim cok sukurki olumsuz kismiyla karsilastirmiyor dusunduklerimizin ❤
Yani sonuç kotu olduğunda ben buna kendimi hazirlamistim diyo insan ama olayin gelismesini de dusunce etkiliyor diye düşünüyorum artik.en guzeli akisina birakmak ama bende yapamiyorum onuMeggilimbeni dövecek karamsarlıklarımdan
Hayirlisi olsun tatlim en ummadigin anda istedigin oluverir :) umuduni kaybetme :)Çok umutlandım hep tosladım en iyisi böyle :)
Olmuyo canım akışına bırakmak.Yani sonuç kotu olduğunda ben buna kendimi hazirlamistim diyo insan ama olayin gelismesini de dusunce etkiliyor diye düşünüyorum artik.en guzeli akisina birakmak ama bende yapamiyorum onu
Aynen dogru diyosun twigilimmOlmuyo canım akışına bırakmak.
Cevre etkılıyo hersey etkılıyo
Senın var heralde cocugunAynen dogru diyosun twigilimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?