Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Allah korusun.
7 senedir bekliyorum ben.
Bende hep dogumda ölecegimi düşünüyorum
Bisiiicik olma twitigilimm bende korkanlardandim hos sezeryan oldum o sebepten.olurum kesin nasil doguruyolar ya diyordum.hos o agriyi çekmedim ama oldu mu oldu :) olunmuyor tekrar doguluyor :)

Aaa ölmezsiniz yaa,ne varki doğumda

Aslinda normal dogum cok basit bobrek agrisinn yannda bi hic ama bnm cocuk cikmayinca zor oldu cikmasa ikimiz de oluyorduk kanalada olunca sezeryenede alamamsti doktor

Bisiiicik olma twitigilimm bende korkanlardandim hos sezeryan oldum o sebepten.olurum kesin nasil doguruyolar ya diyordum.hos o agriyi çekmedim ama oldu mu oldu :) olunmuyor tekrar doguluyor :)

Dogumdan korktugumdan degil bendeki korku,
Hayallerim yarım kalacak gibi hissediyorum.
Allah bilir tabi ne olacagımızı

Dogumdan korktugumdan degil bendeki korku,
Hayallerim yarım kalacak gibi hissediyorum.
Allah bilir tabi ne olacagımızı
Hic öyle olmaz :) sende biraz karamsar dusunenlerdensin sanirim yani olumlu taraftan degilde uzulmiyim diye olumsuz olani dusunenlerden.ama rabbim cok sukurki olumsuz kismiyla karsilastirmiyor dusunduklerimizin ❤

Hic öyle olmaz :) sende biraz karamsar dusunenlerdensin sanirim yani olumlu taraftan degilde uzulmiyim diye olumsuz olani dusunenlerden.ama rabbim cok sukurki olumsuz kismiyla karsilastirmiyor dusunduklerimizin ❤
Çok umutlandım hep tosladım en iyisi böyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…