Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Ne guzel oruc tutabilmek, Allaha teslim olabilmek iradenle. Allah kabul etsin insallah. O kadar az ki artik oruc tutan, Rabbim insallah kabul edicektir
Rabbimin verdiği onca nimete karşılık 1 ay oruç tutmuşuz çokmu sanki demi.. Ne yapsam ne etsem az geliyor son nefese kadarda az gelecek.. Rabbimin merhametine sıgındım.En dogrusunu o bilir Allahım hayırlısı neyse onu versin..Ettiğimiz duayla ve sevdiğimiz insanlarla sınava çekmesin.. Dualar kabul olsun inşaAllah canım..

Tabiki cok degil ama artik dahada agir basan bi nefsimiz var. Bu arada seninle sanirim daha once muhabbet etme sansimiz olmamisti. Iyi oldu :)

Ne guzel oruc tutabilmek, Allaha teslim olabilmek iradenle. Allah kabul etsin insallah. O kadar az ki artik oruc tutan, Rabbim insallah kabul edicektir
kız dur bende tutmadım bu sene kendimi kötü hissettim
nisankralicesi bende iyiyim canim cok sukur. Bugun kk baya bi sessizdi bende giremedim. Neyse cok bisey kacirmamis oldum :)
aynen tatlım bi durgunluk var bugün nedense :)) ❤♡❥ღ❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…