- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.201
aynen bakalım canım :) yok alıştım anneme o yüzden :)Ama üzülme,bak baya kalmış olcak,o zamana kadar sende düzelmiş olursun,sonra sen gidersinüzülme
Aleykümselam izci,biz iyiyiz,sen nasılsın?Selamın Aleykümm cümletennn :) :) nasılsınız kızlarr
aleykümselam canım ❤♡❥ღ❣ iyiyiz sen nasılsın napıyorsun? ❤♡❥ღ❣Selamın Aleykümm cümletennn :) :) nasılsınız kızlarr
bacım ben ateşten kaçıyorum sen ateş yakıyorsun :))
Hamdolsunn canmm bende iyiyiimmmaleykümselam canım ❤♡❥ღ❣ iyiyiz sen nasılsın napıyorsun? ❤♡❥ღ❣
canım banada güvenme :)) her an yok olabilriim :)Nisancım ben 1 saat yokum canım,oba sana emanet
Allah iylik versin tatlım :) ramazan nasıl gidiyor? :) ❤♡❥ღ❣Hamdolsunn canmm bende iyiyiimmm
Geldim geldim. Selam kizlar. Nasilsiniz?Ashie gel kız uzaktan beğenme öyle :)) ❤♡❥ღ❣
çok şükür canım kolay geçiyor güzel geçiyor.. inşaAllah günahlarından arınmış bir kul olarak bitirmek nasip olurAllah iylik versin tatlım :) ramazan nasıl gidiyor? :) ❤♡❥ღ❣
iyiyim tatlım çok şükür sen nasılsın ❤♡❥ღ❣Geldim geldim. Selam kizlar. Nasilsiniz?
amin canım ❤♡❥ღ❣çok şükür canım kolay geçiyor güzel geçiyor.. inşaAllah günahlarından arınmış bir kul olarak bitirmek nasip olur
Tamam ben buralarda olacağım,evden çıkmak için geç kalmışım,ütüleri yaparken ateşi canlandırırım,sen dinlencanım banada güvenme :)) her an yok olabilriim :)
Ne guzel oruc tutabilmek, Allaha teslim olabilmek iradenle. Allah kabul etsin insallah. O kadar az ki artik oruc tutan, Rabbim insallah kabul edicektirçok şükür canım kolay geçiyor güzel geçiyor.. inşaAllah günahlarından arınmış bir kul olarak bitirmek nasip olur
Rabbimin verdiği onca nimete karşılık 1 ay oruç tutmuşuz çokmu sanki demi.. Ne yapsam ne etsem az geliyor son nefese kadarda az gelecek.. Rabbimin merhametine sıgındım.En dogrusunu o bilir Allahım hayırlısı neyse onu versin..Ettiğimiz duayla ve sevdiğimiz insanlarla sınava çekmesin.. Dualar kabul olsun inşaAllah canım..Ne guzel oruc tutabilmek, Allaha teslim olabilmek iradenle. Allah kabul etsin insallah. O kadar az ki artik oruc tutan, Rabbim insallah kabul edicektir
Tabiki cok degil ama artik dahada agir basan bi nefsimiz var. Bu arada seninle sanirim daha once muhabbet etme sansimiz olmamisti. Iyi oldu :)Rabbimin verdiği onca nimete karşılık 1 ay oruç tutmuşuz çokmu sanki demi.. Ne yapsam ne etsem az geliyor son nefese kadarda az gelecek.. Rabbimin merhametine sıgındım.En dogrusunu o bilir Allahım hayırlısı neyse onu versin..Ettiğimiz duayla ve sevdiğimiz insanlarla sınava çekmesin.. Dualar kabul olsun inşaAllah canım..
kız dur bende tutmadım bu sene kendimi kötü hissettimNe guzel oruc tutabilmek, Allaha teslim olabilmek iradenle. Allah kabul etsin insallah. O kadar az ki artik oruc tutan, Rabbim insallah kabul edicektir
aynen tatlım bi durgunluk var bugün nedense :)) ❤♡❥ღ❣nisankralicesi bende iyiyim canim cok sukur. Bugun kk baya bi sessizdi bende giremedim. Neyse cok bisey kacirmamis oldum :)
ikinizde çok tatlısınız tanışın :))Tabiki cok degil ama artik dahada agir basan bi nefsimiz var. Bu arada seninle sanirim daha once muhabbet etme sansimiz olmamisti. Iyi oldu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?