- 29 Ocak 2013
- 5.821
- 22.623
- 348
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.221
iyi oldu canm aynen bende sevindim :) o nefsi bastırmak için güzel planlarım var :) nasip olurda yapabilirsem aklımdakileri, bidaha hiç dünyalık şeylere çok önem vererek meyletmez inşaAllah :)Tabiki cok degil ama artik dahada agir basan bi nefsimiz var. Bu arada seninle sanirim daha once muhabbet etme sansimiz olmamisti. Iyi oldu :)
We aleykum selam :)Selamın Aleykümm cümletennn :) :) nasılsınız kızlarr
Bugun cok yogunum :)
aynen ya bende hemen tutmak istiyorum bakalım :) ay o senin güzelliğin güzel düşüncen canım ❤♡❥ღ❣Bende 2 yildir tutamiyorum malesef. Gecrn yil hamilelik bu yil emzirme derken gitti 2 yilim. Borcunu oderiz diye niyetleniyoz ama kaliyo oyle.nisankralicesi senin tatliligini napcaz bak senin sayende bi arkadasimiz daha oldu :) yuregine saglik
hayırdır canım :))Bugun cok yogunum :)
Cocugu parka goturdum iftari falan gec actim kociste ewdeydi agrimda var camasir bulasik derken ..boyle iste .. :)hayırdır canım :))
Kisti olan yok mu ?Kizlar aranizda pko su olan var mi kasikarimda agrim var 2 gundur okadr agir geliyir ki kasiklarim
Allah kolaylık versin bacım :))Cocugu parka goturdum iftari falan gec actim kociste ewdeydi agrimda var camasir bulasik derken ..boyle iste .. :)
Amin hepimize :)Allah kolaylık versin bacım :))
hamile olunca ne kimseyi çağırabildim nede gidebildim bu sene :) seneye inşallah daha güzel geçecek ❤♡❥ღ❣Biz bugun yemege davetliydik cok rahat oluyo ya, ne yapsam derdi olmuyo bideceli cocuklu olunca hediye gibi geliyo disardan yemek :)
Canim cok sukur bende yok, olmadida. O yuzden bisey diyemedimKisti olan yok mu ?
Saol canim :)Canim cok sukur bende yok, olmadida. O yuzden bisey diyemedimcok gecmis olsun
Insallah canim seneye daha rahat olursun zatenhamile olunca ne kimseyi çağırabildim nede gidebildim bu sene :) seneye inşallah daha güzel geçecek ❤♡❥ღ❣
Hosgeldin canim :)Bean gealdim kimler burda
H.geldin madam ☆☆Bean gealdim kimler burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?