- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.241
canım bende olmadım o yüzden yazmıyorum kusura bakmaSaol canim :)
hoşgeldin ❤♡❥ღ❣ çok özletttin kendini amaBean gealdim kimler burda
InsaAllah kimse de olmaz su kist miyom falannda filancanım bende olmadım o yüzden yazmıyorum kusura bakma
hoşgeldin ❤♡❥ღ❣ çok özletttin kendini ama
Ilk geldigimde siteye seni cok goruyrdum yani yazilarini simdi hic yokHosbulduk afroditler nabersiniz bakem
Hoşgeldin canım,seni etiketleyemiyorum bir türlü,büyük küçük harf çizgiHosbulduk afroditler nabersiniz bakem
iyiyiz canım sen nasılsın ? :)Hosbulduk afroditler nabersiniz bakem
aha bi kaçak daha geldiÖhö ohö
Iyilik atalante seni sormali :)Hosbulduk afroditler nabersiniz bakem
Valla sorma çocuk gütmek o kadar zorki (3tane olunca,)aha bi kaçak daha geldi
Ya masallah sana o zaman. Benim 1 tane var zar zor uyutup giriyorum. Allah bagislasin butun evlatlarimiziValla sorma çocuk gütmek o kadar zorki (3tane olunca,)
Valla pelt bi hatun nasi olursaIyilik atalante seni sormali :)
Dünürüm beni bosver gelinim nasiiyiyiz canım sen nasılsın ? :)
Sen direk isim ver❤Hoşgeldin canım,seni etiketleyemiyorum bir türlü,büyük küçük harf çizgi
AdriannAaammm hatunumÖhö ohö
Fursat buldukca kuzum ya gunduz is gece ders ancaIlk geldigimde siteye seni cok goruyrdum yani yazilarini simdi hic yok
Amin canları sağolsunYa masallah sana o zaman. Benim 1 tane var zar zor uyutup giriyorum. Allah bagislasin butun evlatlarimizi
niye kız sende söyle :)) valla gelinin iyi bi sıkıntısı yok şimdilikValla pelt bi hatun nasi olursa
Dünürüm beni bosver gelinim nasi
Sen direk isim ver❤
AdriannAaammm hatunum
Fursat buldukca kuzum ya gunduz is gece ders anca
Sabah cekim var hadi hopp toparlan kiz ne zor senin menejerin olmak yahuŞuan bitmiş bı vaiuetteyin Daha bulaşık halletmedim kocaya sahurluk hazırladım ise yoladim kız ayagimda uyudu TV koltuğunda ygldim kaldim
büyük çocuk yardım etmiyor mu kız :))Şuan bitmiş bı vaiuetteyin Daha bulaşık halletmedim kocaya sahurluk hazırladım ise yoladim kız ayagimda uyudu TV koltuğunda ygldim kaldim
Insan okurken yoruluyo :) Allah hem kolaylik hem sabir versin cok zordur eminimŞuan bitmiş bı vaiuetteyin Daha bulaşık halletmedim kocaya sahurluk hazırladım ise yoladim kız ayagimda uyudu TV koltuğunda ygldim kaldim
Soyliyim o zaman valla bi yanim bomba gibi patladi patlicak diger yanim curuk yumurtaniye kız sende söyle :)) valla gelinin iyi bi sıkıntısı yok şimdilik
Menajersin o kadar para veriom acık şu omuzları mı ov yahuSabah cekim var hadi hopp toparlan kiz ne zor senin menejerin olmak yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?