- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.361
uyuyor teyzesi :)❤♡❥ღ❣Bebik napiyor
Uslu kızım inşallah 40 dan sonrada böyle olur annesini çok ugrastirmaz kız çocuğu başkadır valla en basta berekettir büyük kızın nasıl kıskanma varmıuyuyor teyzesi :)❤♡❥ღ❣
şimdilik kıskanma yok :) ama ileride ne olur bilmemUslu kızım inşallah 40 dan sonrada böyle olur annesini çok ugrastirmaz kız çocuğu başkadır valla en basta berekettir büyük kızın nasıl kıskanma varmı
Ne guzel eltimin 3 numaraya kızı baktı resmen çok seviyorlar onlarda çocuk ama küçüğe birşey alsak onlar daha çok seviniyor kardeş gibi varmı yaaaşimdilik kıskanma yok :) ama ileride ne olur bilmem
aynen tatlım ❤♡❥ღ❣ kardeş candır ya :)Ne guzel eltimin 3 numaraya kızı baktı resmen çok seviyorlar onlarda çocuk ama küçüğe birşey alsak onlar daha çok seviniyor kardeş gibi varmı yaaa
Ahhhhh anne Ahhhhh bir kız kardeş doğurmadı bana ben ne hayaller kurduydum yaaa yapmadı inatçı kadınaynen tatlım ❤♡❥ღ❣ kardeş candır ya :)
hahahahAhhhhh anne Ahhhhh bir kız kardeş doğurmadı bana ben ne hayaller kurduydum yaaa yapmadı inatçı kadın
Bende iki kızım olsun istiyorum hep tabiki yaparım Allah izin verirsehahahahbenim var ❤♡❥ღ❣ anam sağolsun. sen o zaman kardeş yaparsın çocuğuna :))
ay inşallah olur :) ama burada okuduğum kadarıyla kız bebiş olması erkekten daha zormuş :))Bende iki kızım olsun istiyorum hep tabiki yaparım Allah izin verirse
Oylemiymis aaaaaa hiç duymadım öğrenmiş olduk bilimsel zimbirtisi mi varmışay inşallah olur :) ama burada okuduğum kadarıyla kız bebiş olması erkekten daha zormuş :))
evet canım bir sürü yöntemi var :))Oylemiymis aaaaaa hiç duymadım öğrenmiş olduk bilimsel zimbirtisi mi varmış
Neler duyacam burda daha kara cahil kalmışımevet canım bir sürü yöntemi var :))
bende burda gördüm işte :))Neler duyacam burda daha kara cahil kalmışım
Okudum gönderdiğini sonra detaylı tekrar bakicambende burda gördüm işte :))
kız az gez :) özletiyorsun bak❤♡❥ღ❣iyi geceler obamın gülleri
gezmekten gelemedim
keyifler nsl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?