- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.321
YarinSenin direksiyon sınavın ne zaman canım
Relax nasi olcaz.relax delircem icim.gene pirpir pir sinir oluyorum bu huyuma
Derse bende gitmedim kitaptan baktim calistim sonra çıkmış sorulari çözdüm son iki uc yilinkileri allaha sukur gectim birde direksiyondan gecsemCozuyorm ya deli gibi hemde genelde derse girmememe ragmen 8 _9 yanlis oluyo
Kullanmamda problem yok tatlim benim problem geri park olayi.Alalunam o paniği olacaksın yolu yok,ama sonra geçecek.Benim hoca bu gaz bu fren dedi,çıkarttı asfalta.Birde taş kamyonlarının işlediği yol
Ben aaay ay aaay diye diye gidiyorum,aaay kamyon üstüme geliyor Aallah,diye diye.Hoca dedi ki gelmez,onun yolu ayrı bak.Baktım hee,doğru.Vaay be dedim,ben araba kullanıyorum he,ben.Tutmayın beni,ööyle geçti
Birisiyle pratik yapsan,ama.sakın baban ve eşin olmasın,insanı daha çok korkutuyorlar.Kullanmamda problem yok tatlim benim problem geri park olayi.
Esimden baska kimsem yok pratik yapacak malesefBirisiyle pratik yapsan,ama.sakın baban ve eşin olmasın,insanı daha çok korkutuyorlar.
Bunu ezberle bol bol oku Rabbi yessir Vela tuassir Rabbi temmim bil hayr birde la havle Vela kuvvete illa billahil aliyyil azim yola çık oku rahatlarsın Allah'ın izniyle rahatça gider gelirsin benimki ana yoldaydi sınavım otobüsler minibüsler kamyonlar tırlar döner üç tane kırmızı ışık üstüne birde tren yolu hemde şehir içi dönemeç köprü at arabası ne ararsan vardı ferah tut içini gecersin
Babayla kocadan öğretmen olmaz vallahi benimki cildirttiydi beniBirisiyle pratik yapsan,ama.sakın baban ve eşin olmasın,insanı daha çok korkutuyorlar.
Babayla kocadan öğretmen olmaz vallahi benimki cildirttiydi beni
Ay sorma benim babam sakindir kocam paniktir mesela yeşil yandı kaldırdım arabayı onumdekiyle aramda 10 metre 20 metre var ve ben fren nerde biliyorum dimi bana sürekli yaklaşma yaklaşma çok yaklaşma diye diye beynimi yiyor yada kendisi 14 yıllık şoför benide öyle sanıyor bana benim gibi araba kullanabilirmisin benim gibi kullan benim gibi kullanacaksın diyor beynim yanıyorAynen,bizde bildim bileli araba vardı,ama babam öyle pimpirikliydi ki bu konuda,araba kullanan herkesi aziz sancar sanıyordum Sonra baktım ki biz ölümlü fanilerde kullanabiliyormuşuz
Kardeşimin eşi bak çok süperdir bu konuda,kardeşimin kendine güveni yoktu,ehliyeti vardı ama kullanmak istemiyordu.Eşi onu,işten arayıp,hadi arabayı al gel,şu yollar sakin,oradan gel,gezeriz filan diyordu.Yanındaykende hiç panik yaptırmaz,sen yaparsın ya biliyorum filan dedikçe kardeşim her trafikte kullanıyor şimdi maşallahAy sorma benim babam sakindir kocam paniktir mesela yeşil yandı kaldırdım arabayı onumdekiyle aramda 10 metre 20 metre var ve ben fren nerde biliyorum dimi bana sürekli yaklaşma yaklaşma çok yaklaşma diye diye beynimi yiyor yada kendisi 14 yıllık şoför benide öyle sanıyor bana benim gibi araba kullanabilirmisin benim gibi kullan benim gibi kullanacaksın diyor beynim yanıyor
Hadi insallah olcak lunam bu sefer hem banada cesaret olursun kalbim.seninle basarcaksinKullanmamda problem yok tatlim benim problem geri park olayi.
Ya benimkide iyidir teşvik eder ama kendi gibi profesyonel sanıyor beni ehliyet aldım diye hemen usta şoför oldum sanıyor bizde sorun orda çıkıyor ben hız sevmiyorum eşim tam tersi Hızlan Hızlan bas gaza diyip duruyor ama inat ettim kaç aydır araba kullanmadım akillandirdim şimdi tamam sesimi cikarmiycam sür arabayı diyor bende banane sürmüyorum diyorum iki sefedir hiç sesini çıkarmıyor bana biliyor yine inat ederim birakirimKardeşimin eşi bak çok süperdir bu konuda,kardeşimin kendine güveni yoktu,ehliyeti vardı ama kullanmak istemiyordu.Eşi onu,işten arayıp,hadi arabayı al gel,şu yollar sakin,oradan gel,gezeriz filan diyordu.Yanındaykende hiç panik yaptırmaz,sen yaparsın ya biliyorum filan dedikçe kardeşim her trafikte kullanıyor şimdi maşallah
Bunu ezberle bol bol oku Rabbi yessir Vela tuassir Rabbi temmim bil hayr birde la havle Vela kuvvete illa billahil aliyyil azim yola çık oku rahatlarsın Allah'ın izniyle rahatça gider gelirsin benimki ana yoldaydi sınavım otobüsler minibüsler kamyonlar tırlar döner üç tane kırmızı ışık üstüne birde tren yolu hemde şehir içi dönemeç köprü at arabası ne ararsan vardı ferah tut içini gecersin
Hadi insallah olcak lunam bu sefer hem banada cesaret olursun kalbim.seninle basarcaksin
Parkta cizgileriniz yokmu sizin bizde mesela tabelayı kelebek camdan görünce duruyorduk tam sağ iki.metre geri sonra tam sol biraz daha geri düzelt direksiyonu öne bu kadarla geçtim ben ve aynayı tam indirememisti müfettiş bende karambole gitmiştim geri geri sakin ol.ben hep gecicem gecicem diye diye geçtim benle bir bayan daha vardı eğitim alan beraber gidip geliyorduk 3 gün kala park yeri değişti çizgiler olmayacak dendi ben dedim vallahi ben bu çizgide olsa gecicem olmasada gecicem kadın bana şaşırmıştı sen nasıl böyle diyorsun diye bana kızmıştı aslında önemli olan herşeyi eksiksiz yapılamaz diye düşünmemek oluruna birakinca relaks oluyorsun
Teşekkür ederim canım amin inşallah. Yüksek tansiyon vardi canım annemde üzülmüş biraz oda beyine zarar vermiş bayılmış. Cok korktuk ama biraz daha iyi simdi. Şuan hastanede yatıyor ben evdeyim çocuklar olduğu için.Gecmis olsun ozcum.nesi var rabbim yardimciniz olsun
Canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun amin inşallah.
Şükür biraz daha iyi canım akşam ben eve geldim çocuklar var. Hastanede kalcak bir kaç gün. Çok sağolun ilginiz için kızlarSibelcim,dileğin en kısa zamanda gerçekleşsin inşallah,yazını okudum,ama girip yazamadım,aha da vuruldum ama neremden acaba dedim,banlandım sandım ya
Buradan başka biryere takıldığımda yok
Annen iyidir inşallah özlemcim,bugün bizde bir hasta ziyaretine gittik eşimle,annen geldi aklıma,bakamadımda bir şey yazdın mı diye...
Sahur hazırlıyorum bebeğim,kalkmak zor geldiği için yatmıyorumKiz sen daha uyumadin miIcimdekiSonsuzDeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?