- 2 Ağustos 2016
- 1.483
- 27.396
- 428
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.341
Klay gelsin canisi❤Sahur hazırlıyorum bebeğim,kalkmak zor geldiği için yatmıyorum
Hem sen nerden gördün ki beni az önceki davulcu senmiydinKiz sen daha uyumadin miIcimdekiSonsuzDeniz
Sağol güzelim,sana da kolay gelsinKlay gelsin canisi❤
Kız ben bile araba koltuğuna hic oturmamış daha once öyle aldım düşün :)) herşeyi öğretiyorlar sana merak etmek inşallah alırsın :)Bak boyle dusunmen icin cok erken, tabi ki de yapicaksin. Kontak cevirmeyi bilmeyip sinavi kazanan cok insan taniyorum ben. Hemde yakinlarim. Tek avantajlari rahat girmeleri sinava. Sen ilk degilsin sonda olmicaksin. Rahatlaman lazim bu kadar strese girme simdiden :)
Ahh ahh nasi heyecanliyim bi bilsen kuzumKız ben bile araba koltuğuna hic oturmamış daha once öyle aldım düşün :)) herşeyi öğretiyorlar sana merak etmek inşallah alırsın :)_aTaLaNtE_
Gunaydin ben uyandim oymak basim
Arab için çok heyecanlanma canim ha diğer durumlar hakkında bir şey diyemem :)Ahh ahh nasi heyecanliyim bi bilsen kuzum
Ben zaten ayaktayım
Bu kıza bir haller olmuş hayırlısı ossun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yüzüne gözüne can gelmiş vallahiAhh ahh nasi heyecanliyim bi bilsen kuzum
Geldi hafta sonları gevşedi gönül yayları millet buhar biz ev bekçileri varız bır tekkızlar napıyorsunuz ?
kızların kocaları evdeyseGeldi hafta sonları gevşedi gönül yayları millet buhar biz ev bekçileri varız bır tek
misafirim gelecek hazirlik yapiyorumkızlar napıyorsunuz ?
hadi gecmis olsun canim kurtuldunSelam ablalarım, ben sınavdan çıktım
Evveet eveeettt artık sonsuza kadar birlikteyiz, tüm yazı sizinle möhteşembır geçireceğimtabii kendi açımdan
Yok anam belli attı herkes kendini evden okul tatil dururlarmi evde biz gibi üç beş kişi iştekızların kocaları evdeyse
geçmiş olsun canım :) güzel sonuçlar alırsın inşalalh :)Selam ablalarım, ben sınavdan çıktım
Evveet eveeettt artık sonsuza kadar birlikteyiz, tüm yazı sizinle möhteşembır geçireceğimtabii kendi açımdan
kolay gelsin canım :)misafirim gelecek hazirlik yapiyorum
valla tatlım bilmiyorum ki gelirler inşallahYok anam belli attı herkes kendini evden okul tatil dururlarmi evde biz gibi üç beş kişi işteakşam bile yoktu insan çok
Bebik napiyorgeçmiş olsun canım :) güzel sonuçlar alırsın inşalalh :)
kolay gelsin canım :)
valla tatlım bilmiyorum ki gelirler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?