- 25 Haziran 2016
- 1.804
- 8.369
- 158
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.401
Hayirli bereketlii cumlarin olsun canim benimmGünaydıınn herkesee
Hayırlı Cumalar yafrukurt kardeşleriimm
Ayy ben kotu olurum hemen oyleee sey yapamam ondanOlur mu öyle şey kuzuumm gir aralardan sendee
Napıyosun, nasılsınn?
Sorunn degill caniimm :) buralardayimm herkes birbiriylee konusunca pek araya girmek istemedimm
Sagol hayatim
Zaman geçmeli zaten bence de sizin için :) benim için geçmese de olurAyy ben kotu olurum hemen oyleee sey yapamam ondan
Iyiyimm canimm benim napiyimm safak atiyoruzz istee zaman geciyonasilsin napiyosun
Yaaa bilmediimmm bi daha etiketleriimmKiyamam ya beni etiketleseydin
Yaa deme oyle sizin icinde gecsinnZaman geçmeli zaten bence de sizin için :) benim için geçmese de olur
İyiyim bende kuzum napıyım, çalışmaya çalışıyorum.. Çalışıyomuş gibi gözüküp KK'da takılıyorum
Geçsin geçmesine ama mümkünse o gittikten sonra daha çabuk geçsinYaa deme oyle sizin icinde gecsinn
Geciyo cok sukurrr bi sorun yokk. Bu havadaa insanin calisasi yokk
Kizlar ben bu aksam yarismaya katilicam o yuzden cikmak zorundayim
2cesit kurabiye yapicam onlari fotograflayip konu acicam cok isim var ve heyecanliyim
Kolay gelsin kafkişim sonucu heyecanla bekliyorum
kolay gelsin banada gönder :)Sagol hayatim bende
Kolay gelsiin hadi bakalım :)Kizlar ben bu aksam yarismaya katilicam o yuzden cikmak zorundayim
2cesit kurabiye yapicam onlari fotograflayip konu acicam cok isim var ve heyecanliyim
Tamam canim gondericem :)kolay gelsin banada gönder :)
oynakbaşınla ilgilenmiyorsun hiç ben katılmıyorum oylamayaEN adayları gece açıklanıyor..
Adaylarınızı/adaylarımızı,şimdi de ESAS OYLAMAda destekleyelim yafrukurtlar
Gece çok geç ben uykuda olurumEN adayları gece açıklanıyor..
Adaylarınızı/adaylarımızı,şimdi de ESAS OYLAMAda destekleyelim yafrukurtlar
Ya açıyorduk konuyu tammm,Nevo'nun elektriği gitti iyi miGece çok geç ben uykuda olurum
Kız oynakbeyim/başım,napıyosunoynakbaşınla ilgilenmiyorsun hiç ben katılmıyorum oylamaya
takılıyorum öyle. azcık işim var gelicem yineKız oynakbeyim/başım,napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?