- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.441
Ayy dogruu haklisinn bide haftanin son gunuu ondann boyle tahammulu kalmiyo insaninnSen gel birde bana sor o 'az kaldı' kısmını kuzucum
Vallahi değil 5 dakika, 5 saniye bile gözümde büyüyor
Neyse ki fazla iş yok
E hadi geçmiş olsun atlatmışsın yafrukurt izcibaşımmBeen geldiiimmmcook sukur gitti misafirler ama bn bittim kızlar bulasiga kimse yardım etmedi bütün servisi tek başıma yaptım ve artık sınır kupu oldum inanın hala çok sinirliyim ben birinin evine gitsem asla oturmam ama onlar bana geldiğinde elini biseye atmazlar
Hep öyle olur zaten bi enayi biziz sankiBeen geldiiimmmcook sukur gitti misafirler ama bn bittim kızlar bulasiga kimse yardım etmedi bütün servisi tek başıma yaptım ve artık sınır kupu oldum inanın hala çok sinirliyim ben birinin evine gitsem asla oturmam ama onlar bana geldiğinde elini biseye atmazlar
E hadi geçmiş olsun atlatmışsın yafrukurt izcibaşımm
Hep öyle olur zaten bi enayi biziz sanki
Geçmiş olsun pembisim atlattın, şimdi dinlen bol boll :)
Sende onlara gidince yapmaYa hiç sorma hadi diğer misafirleri gectim ben ablamlara bi misafir gelse yerinde durmam mutfaktan çıkmam kesinlikle onlar bugün mutfağın yüzünü gormedi
Sende onlara gidince yapma
Dicem de, biz duramayız ki bilirim
Sakin ol kuzucum geçti gittiiAy asla duramam ya hani nereye gidersem gideyim bulaşıkları kesinlikle yikarim yani rahat edemem yoksa ya insan en azından sofrayı kaldırmaya yardım eder sofrayı tek başıma kaldırdım yaay neyse bitti gitti ama sinirim geçmiyor
Afiyet olsun pembişimEllerine saglik bu sınırın uzerine iyi geldi
Cevremizde ki insanlar bizin kadar dusunceli olsa canimm ohoo ama bizim turk milletinin kaninda var insanlari kullanmakk o yuzden sinirlenmeee herkesin basinda vardir oyleleriiYa soylede bisey var bn evli olsam bnm şahsi evim olsa yine yapmasinlar ama bu ev ne kadar benimse o kadar onların yani
Kizlar efsana oldular belim koptu basim donuyor hala bitmedi ama harika oldular
Hicc suphem yokk eminimm efsanedirrr canimmm simdiden ellerine saglikKizlar efsana oldular belim koptu basim donuyor hala bitmedi ama harika oldular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?