- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.421
Ben de sabahladım liste yüzünden.. Çok zorlandım,isimler öylesine yazılmış.. Mesela wonka yazmış geçmiş.. E ama olmuyor işte öyle.. falan falan..takılıyorum öyle. azcık işim var gelicem yine
Süpersin canım ellerine emeğine sağlık
Sagol neverestecim yarismaya katilmaya karar verdim suan kurabiye yapmaya basliyorumSüpersin canım ellerine emeğine sağlık
Tamam canım bekliyorumSagol neverestecim yarismaya katilmaya karar verdim suan kurabiye yapmaya basliyorum
Sagol neverestecim yarismaya katilmaya karar verdim suan kurabiye yapmaya basliyorum
Tesekkurler melegim
Fotoğraflamak kısmı çok çok önemliTesekkurler melegim
Kardesimin okuldan gelmesini bekliyorum elim hamurlu cekemem ona cektiricemFotoğraflamak kısmı çok çok önemli
Ay ben nasil oy vericemm bilmiyorummKizlar ben bu aksam yarismaya katilicam o yuzden cikmak zorundayim
2cesit kurabiye yapicam onlari fotograflayip konu acicam cok isim var ve heyecanliyim
Az kaldii aksamaa kii az daha sabirr bugunu saymiyorumm ben zaten bugunde safak atti gunler geciyoooGeçsin geçmesine ama mümkünse o gittikten sonra daha çabuk geçsin
Aynen öyle canım benim hemde hiç yok
Şimdi evde olmak vardı
Ay ben nasil oy vericemm bilmiyorumm
Her aşamasını fotoluyosun kuzucumKardesimin okuldan gelmesini bekliyorum elim hamurlu cekemem ona cektiricem
Aynen melegimHer aşamasını fotoluyosun kuzucum
Tesekkur ederim bitanemHadi bakalım kolay gelsin fıstığımm
Oyy tamam o zaman kuzucummHenuz oylama baslamadi balim baslayinca ben sana gisteririm nasil yapikdigini
Sen gel birde bana sor o 'az kaldı' kısmını kuzucumAz kaldii aksamaa kii az daha sabirr bugunu saymiyorumm ben zaten bugunde safak atti gunler geciyooo
Aksam fotograflarini aticamOyy tamam o zaman kuzucumm
Heh tamam o zaman hep buralardayizz unutmayizzAksam fotograflarini aticam
Oylama 28ocakta ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?