- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.861
çok geçmiş olsun tatlı cadım❤♡❥ღ❣ bol bol su iç ya :):)Sonra üniversite hastanesine gittik.
K.b.b uzmanı baktı,ultrason çekildi
Veeee sonuç: tükürük bezlerimde tıkanma olmuş,iltihap olmuş
Çok konuşmaktanŞAKA ŞAKA
Az su içmekten olurmuş
Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı.nöbetçi eczaneden aldık geldik eve1 hafta sonra kontrole gidecekmişim
Ne güzel dimi
Hiç aram olmadı suyla. Ama olması lazım hepimizin demek.. Su hayat demekmiş..çok geçmiş olsun tatlı cadım❤♡❥ღ❣ bol bol su iç ya :):)
ah ah mecbur kalınca içiyorsun bende bi hastalık geçirdim ve bol su içmem gerekHiç aram olmadı suyla. Ama olması lazım hepimizin demek.. Su hayat demekmiş..
bende diyorum tatlı cadım nere gitti❤♡❥ღ❣ işleri yoğun felan diye düşünmüştüm
Ya koca yanağıma bakıyodum inanamayarak o sırada iştebende diyorum tatlı cadım nere gitti❤♡❥ღ❣ işleri yoğun felan diye düşünmüştüm
Yafrukurtlar,
Akşam daha işteyken saat 7 gibi,kulağımla yanağım arası bir yer sızlamaya başladı. Aa noluyo dedim,bir yokladım ki,şişmiş
Sonracıma,saat 8 oldu aaaa oldumu kocaman bir yanak
Sonra yakındaki hastaneye gittik. Şu olabilir şu da olabilir deyip,şişme ağrı devam ederde,hastaneye gidin k.b.b görsün diyerek eve gönderdiler
Eve geldik,bişeyler yiyim bari dedim,2 çiğnedim ama bir sızlama başladı ve daha da şişti yanak
Tırstım ama he
Çok geçmiş olsun canımSonra üniversite hastanesine gittik.
K.b.b uzmanı baktı,ultrason çekildi
Veeee sonuç: tükürük bezlerimde tıkanma olmuş,iltihap olmuş
Çok konuşmaktanŞAKA ŞAKA
Az su içmekten olurmuş
Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı.nöbetçi eczaneden aldık geldik eve1 hafta sonra kontrole gidecekmişim
Ne güzel dimi
ay çok geçmiş olsun canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣Ya koca yanağıma bakıyodum inanamayarak o sırada işte
Ben de ilk defa duydum Özüm. Tükürük bezi tıkanması/iltihabıÇok geçmiş olsun canımo ne öyle ya ilk defa duydum diş sandım bir an ama hemende şişme olmaz. Nasıl bir anda şişmiş ki dikkat etmen hatta etmeliyiz su konusunda su hayattır...
Hemen geçer inşallah
Teşekkürler Nisoşumay çok geçmiş olsun canım❤♡❥ღ❣❤♡❥ღ❣
Su nelere kadiirr baksana.Ben de ilk defa duydum Özüm. Tükürük bezi tıkanması/iltihabıBir ilki başardım
Tıkandığı için iltihap olmuş işte. Antibiyotik başladım. Çok acayip dimiSu nelere kadiirr baksana.
Iltihapta da herseyde kötü yaa
Yüzün hemen ömer inşallah
Bana hâlâ çok enteresan geldi. Ama en azından bişeyi daha öğrenmiş olduk.Tıkandığı için iltihap olmuş işte. Antibiyotik başladım. Çok acayip dimi
Teşekkürler karamelimBana hâlâ çok enteresan geldi. Ama en azından bişeyi daha öğrenmiş olduk.
Üzüldüm amasenin için kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?