Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Sonracıma,saat 8 oldu aaaa oldumu kocaman bir yanak
Sonra yakındaki hastaneye gittik. Şu olabilir şu da olabilir deyip,şişme ağrı devam ederde,hastaneye gidin k.b.b görsün diyerek eve gönderdiler

Son düzenleme:
Sonra üniversite hastanesine gittik.
K.b.b uzmanı baktı,ultrason çekildi
Veeee sonuç: tükürük bezlerimde tıkanma olmuş,iltihap olmuş

Çok konuşmaktan ŞAKA ŞAKA

Az su içmekten olurmuş
Antibiyotik ve ağrı kesici yazdı.nöbetçi eczaneden aldık geldik eve 1 hafta sonra kontrole gidecekmişim

Ne güzel dimi

çok geçmiş olsun tatlı cadım❤♡❥ღ❣ bol bol su iç ya :):)

Yafrukurtlar,
Akşam daha işteyken saat 7 gibi,kulağımla yanağım arası bir yer sızlamaya başladı. Aa noluyo dedim,bir yokladım ki,şişmiş

Sonracıma,saat 8 oldu aaaa oldumu kocaman bir yanak
Sonra yakındaki hastaneye gittik. Şu olabilir şu da olabilir deyip,şişme ağrı devam ederde,hastaneye gidin k.b.b görsün diyerek eve gönderdiler

Eve geldik,bişeyler yiyim bari dedim,2 çiğnedim ama bir sızlama başladı ve daha da şişti yanak
Tırstım ama he

Çok geçmiş olsun canım o ne öyle ya ilk defa duydum diş sandım bir an ama hemende şişme olmaz. Nasıl bir anda şişmiş ki dikkat etmen hatta etmeliyiz su konusunda su hayattır...
Hemen geçer inşallah

Çok geçmiş olsun canım o ne öyle ya ilk defa duydum diş sandım bir an ama hemende şişme olmaz. Nasıl bir anda şişmiş ki dikkat etmen hatta etmeliyiz su konusunda su hayattır...
Hemen geçer inşallah
Ben de ilk defa duydum Özüm. Tükürük bezi tıkanması/iltihabıBir ilki başardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…