- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.881
Geçmiş olsun meeeg,bende zorla içerim hep suyu,bazı günler aklıma gelmez.Eşimse surahiyi yanında tutar hep.Ama içmeliyiz ya,baksana sonuca.Teşekkürler karamelim
Teşekkürler yosunkokusu canım.Geçmiş olsun meeeg,bende zorla içerim hep suyu,bazı günler aklıma gelmez.Eşimse surahiyi yanında tutar hep.Ama içmeliyiz ya,baksana sonuca.Çabuk geçer inşallah
tatlı cadım bu arada adım nisan değilTeşekkürler Nisoşum
nisan kıralıçası evettatlı cadım bu arada adım nisan değil
Ne başladı megicim :/
Çok mantıklı konuştun amanisan kıralıçası evet
Uzun geliyor yazmak,napiciiz?
Ona bakarsan benimki de artık sadece Meg değil veya tatlıcadı
Çok geçmiş olsun ya inşallah geçer ❤Gümaydınlar şekerler nasılsınız akşama kızım ve damat geliyor bayram için,eşimde öğlen vakti gelecek evde bugün yani..
Pazara gidecdeğim bugün,hastane işim bitti yürüyüş ayakkabısı verdi dün almaya gittik model çok fazla yoktu.
Köpük taban diye bişi varmış spor ayakkabılarında ondan olacakmış..
Ağrılar geçmeşse başka tedavi uygulanır dedi doktor.
Gümaydınlar şekerler nasılsınız akşama kızım ve damat geliyor bayram için,eşimde öğlen vakti gelecek evde bugün yani..
Pazara gidecdeğim bugün,hastane işim bitti yürüyüş ayakkabısı verdi dün almaya gittik model çok fazla yoktu.
Köpük taban diye bişi varmış spor ayakkabılarında ondan olacakmış..
Ağrılar geçmeşse başka tedavi uygulanır dedi doktor.
Birkaç sayfageride yazdımdıNe başladı megicim :/
Erzaman errr zaman öle konuşurumdurÇok mantıklı konuştun amagene bi soyluyum dedim
Oyy kıyamam sana canım benimn geçmiş olsunnBirkaç sayfageride yazdımdıChocolita canım. Kısaca söyleyeyim,tükürük bezinde tıkanma olmuş benim bu da iltihaba sebep olmuş,yanağım şişti
Antibiyotik başladım
türlü türlü hastalık var işte canımOyy kıyamam sana canım benimn geçmiş olsunnnasıl tıkanır ki tükürük bezi
Az su içmek en başlıca sebepmiş.Oyy kıyamam sana canım benimn geçmiş olsunnnasıl tıkanır ki tükürük bezi
kız işte bol bol su iç al yanına 1.5 lt şişe iç durAz su içmek en başlıca sebepmiş.
Ben de çok şaşırdım duyunca,tükürük
bezi şişermiş,o kanal da taş yaparmış ve tıkanırmış meğer.
İlginççç :/ çok su içelim madem bize de ders olsunn tekrar geçmiş olsun canım.Az su içmek en başlıca sebepmiş.
Ben de çok şaşırdım duyunca,tükürük
bezi şişermiş,o kanal da taş yaparmış ve tıkanırmış meğer.
Teşekkür ederim Çokolatım. Evet su hayattır..İlginççç :/ çok su içelim madem bize de ders olsunn tekrar geçmiş olsun canım.
Hiç sevmiyorum yakız işte bol bol su iç al yanına 1.5 lt şişe iç dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?