- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.901
Enyam senin etiket bildirimlerini gormuyorum ben yaa neden kiçok geçmiş olsun kuzum,
üşüttü mü
dikkat edin :/
canım tekrardan çok geçmiş olsunEnyam senin etiket bildirimlerini gormuyorum ben yaa neden ki
Evet ateslendi dun aksam cocuk hastanesi var oraya goturduk 39 40i gordu yani ama suan iyi rabbime sukur .
Siz nasılsınız kizlar gorusemiyoruz
valla canım sağlık için öyle bir içiyorsun kiHiç sevmiyorum ya
Aynen ates isi cocukta sıkıntı ya ama cocuk illaki oluyor iştecanım tekrardan çok geçmiş olsunaman iyi olsun ya ❤♡❥ღ❣
aynen canım dikkat etmek gerekAynen ates isi cocukta sıkıntı ya ama cocuk illaki oluyor işte
Evt,aen nasilsin bebis nasil duzene grmeye basladi mi işleraynen canım dikkat etmek gerek
yani çok huysuz değil canım ama işte çok emmek istiyorEvt,aen nasilsin bebis nasil duzene grmeye basladi mi işler
Oo anne gidince zor oluyor ama neyseki sen sanslisin ki esin sana yardimci :)yani çok huysuz değil canım ama işte çok emmek istiyoro sıkıntı ama iyiyiz çok şükür ❤♡❥ღ❣ annemle bugün memlekete gidiyoruz hem orada kalacaz hemde annemi bırakıp salı günü dönecez
aynen canım ama varlığı bile bi mutluluk veriyordu neyse yine gelir gider arada :) aynen canım eşimle felan ayarlarız inşallah ❤♡❥ღ❣Oo anne gidince zor oluyor ama neyseki sen sanslisin ki esin sana yardimci :)
Hemde 2.anneligin bocalamazsin ilkindeki kadar :) tecrübeli sin
Gelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falanaynen canım ama varlığı bile bi mutluluk veriyordu neyse yine gelir gider arada :) aynen canım eşimle felan ayarlarız inşallah ❤♡❥ღ❣
bende kalsın istiyorum ama işte babam orda evde kalıyor o yüzden sıkıntıGelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falanbenimki adamcagiz ac kaldi cok oldu ev ne oldu insanin evi gibisi olmuyor falan diyordu :)40 i ciksin ozaman gideceksin demistim ama 36da pes etti
hahahaGelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falanbenimki adamcagiz ac kaldi cok oldu ev ne oldu insanin evi gibisi olmuyor falan diyordu :)40 i ciksin ozaman gideceksin demistim ama 36da pes etti
Cok aglamistim gidiyo diye :)hahahakız sende :):)
dur daha bende 3-4 gün daha beraberiz ya onun şeyi var ayrılırken bende çok ağlarım . çok alışmıştım annemeCok aglamistim gidiyo diye :)
Annelerimiz iyiki var ❤
Enyam senin etiket bildirimlerini gormuyorum ben yaa neden ki
Evet ateslendi dun aksam cocuk hastanesi var oraya goturduk 39 40i gordu yani ama suan iyi rabbime sukur .
Siz nasılsınız kizlar gorusemiyoruz
Nolduki finalde,ölen kalan mı var,acınızı tazelemek istemem amaKara sevda finaline ağlıyoruz biz Özümle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?