Yafrukurtlar toplanıyor :)))

çok geçmiş olsun kuzum,
üşüttü mü
dikkat edin :/
Enyam senin etiket bildirimlerini gormuyorum ben yaa neden ki
Evet ateslendi dun aksam cocuk hastanesi var oraya goturduk 39 40i gordu yani ama suan iyi rabbime sukur .

Siz nasılsınız kizlar gorusemiyoruz

Evet ateslendi dun aksam cocuk hastanesi var oraya goturduk 39 40i gordu yani ama suan iyi rabbime sukur .

canım tekrardan çok geçmiş olsun aman iyi olsun ya ❤♡❥ღ❣

Evt,aen nasilsin bebis nasil duzene grmeye basladi mi işler
yani çok huysuz değil canım ama işte çok emmek istiyor o sıkıntı ama iyiyiz çok şükür ❤♡❥ღ❣ annemle bugün memlekete gidiyoruz hem orada kalacaz hemde annemi bırakıp salı günü dönecez

Oo anne gidince zor oluyor ama neyseki sen sanslisin ki esin sana yardimci :)
Hemde 2.anneligin bocalamazsin ilkindeki kadar :) tecrübeli sin

Oo anne gidince zor oluyor ama neyseki sen sanslisin ki esin sana yardimci :)
Hemde 2.anneligin bocalamazsin ilkindeki kadar :) tecrübeli sin
aynen canım ama varlığı bile bi mutluluk veriyordu neyse yine gelir gider arada :) aynen canım eşimle felan ayarlarız inşallah ❤♡❥ღ❣

aynen canım ama varlığı bile bi mutluluk veriyordu neyse yine gelir gider arada :) aynen canım eşimle felan ayarlarız inşallah ❤♡❥ღ❣
Gelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falan benimki adamcagiz ac kaldi cok oldu ev ne oldu insanin evi gibisi olmuyor falan diyordu :)40 i ciksin ozaman gideceksin demistim ama 36da pes etti

Gelir gider illaki tatlim.simdi onun bahanesi de kendi evidir baban falan benimki adamcagiz ac kaldi cok oldu ev ne oldu insanin evi gibisi olmuyor falan diyordu :)40 i ciksin ozaman gideceksin demistim ama 36da pes etti
bende kalsın istiyorum ama işte babam orda evde kalıyor o yüzden sıkıntı gene annem kalacaktı ama işleri var orada babam var mecbur gidecek. zaten çok yardımcı oldu canım ya bundan sonrası kolay olur inşallah❤♡❥ღ❣

hahaha kız sende :):)

Cok aglamistim gidiyo diye :)
Annelerimiz iyiki var ❤
dur daha bende 3-4 gün daha beraberiz ya onun şeyi var ayrılırken bende çok ağlarım . çok alışmıştım anneme aynen canım Allah başımızdan eksik etmesin annelerimizi

Neden etiket bildirimim gelmiyo acaba
Cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…