- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #34.941
Ay deli kızın çeyizi gibi,hepsi duruyor bildirim listesiNasi yani bildirim listesi dedigin ne bakınca gidiyo bendeki uygulama uzerinden mi kullaniyosun
Bilmiyorum canim ama foto nu bekliyoruz megitoylaAy deli kızın çeyizi gibi,hepsi duruyor bildirim listesi
Senin profilinde özel mesaj at kısmını neden göremiyorum,meginki görünüyorBilmiyorum canim ama foto nu bekliyoruz megitoyla
meeg buralarda mısın
Beni izlemelisinnnSenin profilinde özel mesaj at kısmını neden göremiyorum,meginki görünüyor
Geldi mi mesajımBeni izlemelisinnn
geldii yosuncummmGeldi mi mesajım
İzlerim tabi,ama dağ yollarına vurmaBeni izlemelisinnn
vurmam ramazan ramazan :) kuruyp kalırız sonraİzlerim tabi,ama dağ yollarına vurma
♡♡◇◇meeg buralarda mısın
Gelmedi canim ne zaman girdim ozaman gordum vallahi :) nasilsin
Benimde gelmiyor 2 gündür
Iyiyim bende kizim duzeldi cok sukur ya dunden beri keyfi yerinde:)Ramazan in son sahurunu yaptık canım
İyiyim sen nasılsın?
Kızın nasıl oldu?
Ay cok sevindim canim ❤❤hep sağlık hep mutlu olsun yavrularımız ❤❤❤❤Iyiyim bende kizim duzeldi cok sukur ya dunden beri keyfi yerinde:)
Aynen ramazanin son sahuru ramazanda gecti ya vallahi gunler ne cabuk geciyor.seviyorum ben ramazan ayini azitiklar bir nebze duruluyor iyi oluyor aslında tekrar gelsin ❤
Iyiyim bende kizim duzeldi cok sukur ya dunden beri keyfi yerinde:)
Aynen ramazanin son sahuru ramazanda gecti ya vallahi gunler ne cabuk geciyor.seviyorum ben ramazan ayini azitiklar bir nebze duruluyor iyi oluyor aslında tekrar gelsin ❤
Aman canim iyi serin geçti yinede ❤❤Aynen canım ben de seviyorum
Sevindim prensesin iyi olmasına.
Ramazan bitiyor diye havada bir isindi ki sorma. .
Yanıyoo istanbul=))
Aman canim iyi serin geçti yinede ❤❤
Allah kolaylık versin canim :) ❤❤son günAynen ama.. Son günler sıcak geçti canim=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?