- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.161
evetNeeeennnnn
Eskisi gibiEskisi gibi değil
kesinlikle katılıyorum
özümle aynı anda yazmışız tatlı cadım bakEskisi gibi
Istanbuldan misafirlerim var ama. Pazar dönüyorlar. yükleniyosunuz banaevetsaat kaç oldu bak kaç kez yazdın bize eskiden ne güzeldi .
ama yüklenmesek bize hiç yazmıyacaksın ki . biz özümle sevgi ilgi bekliyoruz sadeceIstanbuldan misafirlerim var ama. Pazar dönüyorlar. yükleniyosunuz bana
Mesaji sildin neden...okudum tamamını kızdın tamam bir daha böyle yazmicamIstanbuldan misafirlerim var ama. Pazar dönüyorlar. yükleniyosunuz bana
pazara kadar o zaman tamam :) bakalım sonrasında nasıl olacak ?Istanbuldan misafirlerim var ama. Pazar dönüyorlar. yükleniyosunuz bana
ne yazdı kız görmedim benMesaji sildin neden...okudum tamamını kızdın tamam bir daha böyle yazmicam
ama yüklenmesek bize hiç yazmıyacaksın ki . biz özümle sevgi ilgi bekliyoruz sadece
Canım kız rahatlayınca yazar :) yazmasa da sevmediği anlamına gelir mi bak ben neredeyse hiç yazmıyorum ama hepinizi çok seviyorm ayrı ayrı konuşuyorum :)pazara kadar o zaman tamam :) bakalım sonrasında nasıl olacak ?
sen sus zaten en az sen seviyorsun biziCanım kız rahatlayınca yazar :) yazmasa da sevmediği anlamına gelir mi bak ben neredeyse hiç yazmıyorum ama hepinizi çok seviyorm ayrı ayrı konuşuyorum :)
kız ne yazdı neden sildi bi anlat özüm :/ şurda şakayla karışık biraz uğraşıyorduk tatlı cadımla
Özlemle megi çok yakın belki özlem ondan alınganlık yapıyor kız :) onunkide geçer aralarnda hallederler ama sen niye körüklüyosun kızısen sus zaten en az sen seviyorsun bizisana sonra gelecez
Demek istemiştim ki,misafin geleceğini haber vermedim,geldiler ağırlıyorum ya hani zor mor demedim ya,onu yazdım. Yani burda yaygaraya vermedim ortalığı,gık demedim ya haberiniz olmadı bu misafir trafiğinden demek istedim.Mesaji sildin neden...okudum tamamını kızdın tamam bir daha böyle yazmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?