- 30 Ocak 2017
- 15.138
- 201.126
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.181
Ama şmdi böyle dedin diye her gün yazsa samimi olmaz ki :) yani kendi yazar zaten işleri bitsin. Bende hiç uyarılmayı sevmem mesela bu tür konularda. Yani isterse yazsın derim. Bak vind mesela. Ben çok seviyorum onu. Hep hatırlıyorum unutmuyorum. Ama onun tarafından hiç hatırlanmadım. Yine de demem ki beni neden hiç hatırlamıyorsun. Öldürsen söylemem yani. Tabi burda meginin durumu daha farklı :)
ah megim ah :) böyle desen biz böyle konuşur muyuz ama :) seni üzdüysem kırdıysam çok özür dilerimDemek istemiştim ki,misafin geleceğini haber vernedim,geldiler ağırlıyorum ya hani zor mor demedim ya,onu yazdım. Yani burda yaygaraya vernedim ortalığı,gık demedim ya haberiniz olmadı bu misafir trafiğinden demek istedim.
Kızmadım,bunu yazdım ama yanlış anlaşılır belki diye sildim.
kız bakAma şmdi böyle dedin diye her gün yazsa samimi olmaz ki :) yani kendi yazar zaten işleri bitsin. Bende hiç uyarılmayı sevmem mesela bu tür konularda. Yani isterse yazsın derim. Bak vind mesela. Ben çok seviyorum onu. Hep hatırlıyorum unutmuyorum. Ama onun tarafından hiç hatırlanmadım. Yine de demem ki beni neden hiç hatırlamıyorsun. Öldürsen söylemem yani. Tabi burda meginin durumu daha farklı :)
Yo ben bu tür meselelerde kimseyle konuşmam :) ssende konuşma. Ben bir şeyleri yaparken karşılık beklemeden yaparımkız baksen yazacaksın tabi :) onla da daha konuşacaz daha
kız ben sana demiyor muyum bi sıkıntın bir durumun varsa söyle bana diye :/ ama sen hiçbir şey demiyorsun ki.
Şu özlemi al getir nisoşum,alındı gene yaah megim ah :) böyle desen biz böyle konuşur muyuz ama :) seni üzdüysem kırdıysam çok özür dilerim
kız ben karşılık mı bekliyorum :) meg veya başka biri yazarsa konuşuruz yazmazsa konuşmayız . illa içli dışlı olalım diye yazmam ki :)Yo ben bu tür meselelerde kimseyle konuşmam :) ssende konuşma. Ben bir şeyleri yaparken karşılık beklemeden yaparım
Heh işte doğru olan bu :)kız ben karşılık mı bekliyorum :) meg veya başka biri yazarsa konuşuruz yazmazsa konuşmayız . illa içli dışlı olalım diye yazmam ki :)
kız bende böyle yapıyorum zaten bi karşılık beklemiyorum kiHeh işte doğru olan bu :)
Yavrm ben sana bişey demedim kikız bende böyle yapıyorum zaten bi karşılık beklemiyorum ki
yok kız ben niye dedim onu biliyor musun :) senin profil de görüyordum çok tatlı geldi kendisi hatta ona da yazdım bunu :) hatta gece biraz konuşmuştuk.Yavrm ben sana bişey demedim kivind den bahsettüm ya, sen onla da konuşcaz dedin ya onun.için söyledim. Ben bu tür şeyler için hesap sormam konuşmam dedim
hahahaBenim hoşuma gidiyor hesap sorulması.
ne kadar arzulanıyorum daha iyi anlıyorum o zamanarzulayın beni
Ama ben vind le kraliçeyle olduğum kadar yakın değilim megicim ama severim hatırlarım hep onu :) onu sevdiğimi belli ederimBenim hoşuma gidiyor hesap sorulması.
ne kadar arzulanıyorum daha iyi anlıyorum o zamanarzulayın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?