Yafrukurtlar toplanıyor :)))

yok kız ben niye dedim onu biliyor musun :) senin profil de görüyordum çok tatlı geldi kendisi hatta ona da yazdım bunu :) hatta gece biraz konuşmuştuk.
Evet ama o biraz soğuk durma taraftarı oluyor. Mesela ben seni özledim dediğimde, bende özledim demez. Konuşunca gayet konuşkan iyi kafa dengi ama kendini hatırlatmaz selam vermez pek..

Oyunlarda,evcillerde yazılırdık Vind'le. Mesafeli bir kız o.
Bizim gibi şehvetli deel
Evet mesafeli. İşte bundan bahsediyordum şimdi ona gidip sen bana niye mesafelisin ben böylee böyle yaptm sen niye yapmadın demek saçma gereksiz gelir bana. Ben yine severm tabi ama muhabbeti de kesmem

Evet ama o biraz soğuk durma taraftarı oluyor. Mesela ben seni özledim dediğimde, bende özledim demez. Konuşunca gayet konuşkan iyi kafa dengi ama kendini hatırlatmaz selam vermez pek..
şaka maka ama burda bile gıybet yapıyoruz kız daha işte gece konuştum ilk defa canım ama çok sevecen biri ❤♡❥ღ❣
Oyunlarda,evcillerde yazışırdık Vind'le. Mesafeli bir kız o.
Bizim gibi şehvetli deel
hahah meh Allah seni

şaka maka ama burda bile gıybet yapıyoruz kız daha işte gece konuştum ilk defa canım ama çok sevecen biri ❤♡❥ღ❣

hahah meh Allah seni
Evet cnm sevecen biri ama mesafeli bir sevecen :) ben mesela biriyle yakın olayım gerçekten ısınayım aşkım bebeğim gırla gider bende =D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…