- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.201
bak ya :) seviyon mu dövüyon mu belli değil kızAma ben vind le kraliçeyle olduğum kadar yakın değilim megicim ama severim hatırlarım hep onu :) onu sevdiğimi belli ederim
Evet ama o biraz soğuk durma taraftarı oluyor. Mesela ben seni özledim dediğimde, bende özledim demez. Konuşunca gayet konuşkan iyi kafa dengi ama kendini hatırlatmaz selam vermez pek..yok kız ben niye dedim onu biliyor musun :) senin profil de görüyordum çok tatlı geldi kendisi hatta ona da yazdım bunu :) hatta gece biraz konuşmuştuk.
Evet mesafeli. İşte bundan bahsediyordum şimdi ona gidip sen bana niye mesafelisin ben böylee böyle yaptm sen niye yapmadın demek saçma gereksiz gelir bana. Ben yine severm tabi ama muhabbeti de kesmemOyunlarda,evcillerde yazılırdık Vind'le. Mesafeli bir kız o.
Bizim gibi şehvetli deel
şaka maka ama burda bile gıybet yapıyoruz kız daha işte gece konuştum ilk defa canım ama çok sevecen biri ❤♡❥ღ❣Evet ama o biraz soğuk durma taraftarı oluyor. Mesela ben seni özledim dediğimde, bende özledim demez. Konuşunca gayet konuşkan iyi kafa dengi ama kendini hatırlatmaz selam vermez pek..
hahah meh Allah seniOyunlarda,evcillerde yazışırdık Vind'le. Mesafeli bir kız o.
Bizim gibi şehvetli deel
Evet cnm sevecen biri ama mesafeli bir sevecen :) ben mesela biriyle yakın olayım gerçekten ısınayım aşkım bebeğim gırla gider bende =Dşaka maka ama burda bile gıybet yapıyoruz kız daha işte gece konuştum ilk defa canım ama çok sevecen biri ❤♡❥ღ❣
hahah meh Allah seni
E yalan mıışaka maka ama burda bile gıybet yapıyoruz kız daha işte gece konuştum ilk defa canım ama çok sevecen biri ❤♡❥ღ❣
hahah meh Allah seni
mesela benle olduğu gibi miEvet cnm sevecen biri ama mesafeli bir sevecen :) ben mesela biriyle yakın olayım gerçekten ısınayım aşkım bebeğim gırla gider bende =D
hahah doğruE yalan mıı
BurdayımBenm Özüm nerdeeeeaaaaghh@ozlemm1990
kız sana seslenmekten ses tellerim kısıldı nirdesin sen ama :)Burdayım
Burdayım canım: )kız sana seslenmekten ses tellerim kısıldı nirdesin sen ama :)
iyi canım sıkıntı yok zamanBurdayım canım: )
Çok güzel görünüyor baklavadan alırım 2 dilimHAMİLELER VE HAMİLE ŞÜPHESİ OLANLAR KESİNLİKLE BAKMASIN
tatlı yiyelim tatlı konuşalım kızlar
Ayneniyi canım sıkıntı yok zaman
al canım al ❤♡❥ღ❣Çok güzel görünüyor baklavadan alırım 2 dilim
Yerim kız seni :) kalbinde yumuşacıkkk pofudukk ♡♡♡ mckk
Baklava tepsisini kaçırıyorum ben kızlaral canım al ❤♡❥ღ❣
haha hamiller bakmasın dedim ama foto biraz büyükmüş şimdiden gören veya görecek varsa özür diliyorumBaklava tepsisini kaçırıyorum ben kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?