- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.341
yok canım muhtemelen eşinin yanındadır müsait olunca yazar inşallah❤♡❥ღ❣Enyaliostan haber alan varmı arkadaşlar?
Ozledimmmmm
nasıl geçiyor kız tatil :) havalarda tam sıcak ya kötü oldu :/Ozledimmmmm
Bazen alinti bildirimleri gelmiyor bana yaa özellikle bu topictenasıl geçiyor kız tatil :) havalarda tam sıcak ya kötü oldu :/
Allah Allah mu ne anlatma bi konuş istersen . iyiyim canım bende duru hanımla uğraşıyorum :)Bazen alinti bildirimleri gelmiyor bana yaa özellikle bu topicte
Iyi bebisim yarin cikis yapicaz geze geze donelim diyoruz allahin izniyle.siz napiyosunuz @Tatlicadi Meg megitoomm srn nasilsin_Verda_ @ozlemm1990 ozlemimm enyamm siz nasilsiniz
Yisinler oyle hanimi :)Allah Allah mu ne anlatma bi konuş istersen . iyiyim canım bende duru hanımla uğraşıyorum :)
Seni sutyenli seni ahahahahahahoba günaydın ❤♡❥ღ❣
hahahaSeni sutyenli seni ahahahahahah
Bayrak değil o sutyen sallıyor kadın cahal senihahaha
hahah öyleymiş :):)Bayrak değil o sutyen sallıyor kadın cahal seni
Aaaa sibeeel,kız o öylemiydiBayrak değil o sutyen sallıyor kadın cahal seni
kız bende yeni farkına vardımAaaa sibeeel,kız o öylemiydiben obada kaç kere temizlik yaptım smileyin elinden alıpta,hiç farketmemişim
Ahahahahahahha kör cahallar siziAaaa sibeeel,kız o öylemiydiben obada kaç kere temizlik yaptım smileyin elinden alıpta,hiç farketmemişim
Onla temizlik kocan varken yap obada ise yaramazAaaa sibeeel,kız o öylemiydiben obada kaç kere temizlik yaptım smileyin elinden alıpta,hiç farketmemişim
kız bende yeni farkına vardım
aynen yaSibel demese dalgalandırıp duracağız yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?