- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.361
Yok obada yerler ıslak kaldıydıda millet kaymasın diye kuruladıydımOnla temizlik kocan varken yap obada ise yaramaz
Tenhada dolaşmaYok obada yerler ıslak kaldıydıda millet kaymasın diye kuruladıydım
Kurulamaya geleyimmi dantellilerleTenhada dolaşma
Enişte varken kurula sen evde toz bırakmaKurulamaya geleyimmi dantellilerle
Kız elleme yaaaa en geç 3 haftaya çıkar yada aynı saksidan varsa içine aliverKız sibel,çiçek saksıma kuş yumurtlamış üç tane,kuluçkaya.yatmış birde,ne yapacağım ben şimdi bunu ya
Enişte varken kurula sen evde toz bırakma
Ya.ama topragın üstünde,bende yazın hep balkondayım,yani,veranda,e trafik çok,bir kıpırtıda uçup gidiyor.Ağaçlara yapmadı da,tembel şey...Kız elleme yaaaa en geç 3 haftaya çıkar yada aynı saksidan varsa içine aliver
Ahahahahahahha ha
Yaaa bi saksı degisiver sakın bozma yuvasınıYa.ama topragın üstünde,bende yazın hep balkondayım,yani,veranda,e trafik çok,bir kıpırtıda uçup gidiyor.Ağaçlara yapmadı da,tembel şey...
Kız elleme yaaaa en geç 3 haftaya çıkar yada aynı saksidan varsa içine aliver
Bozmam ama,uçup gidiyor,başka.yere koysam da bulamazYaaa bi saksı degisiver sakın bozma yuvasını
İçine bir saksı varmı. Yada tabak oraya sığacak içine kum kat hem sulama rahat olur hem yuva bozulmazBozmam ama,uçup gidiyor,başka.yere koysam da bulamaz
Aa olabilir bir deneyeyim,böyle şeylerdw beni bulur hep,geçen yıl eşimin köyünde yavru sincap bulmuştumİçine bir saksı varmı. Yada tabak oraya sığacak içine kum kat hem sulama rahat olur hem yuva bozulmaz
Ahahahaha ha bulabilir ben muhabbetlerle az uğraşmadım valla öyle yap sen onuAa olabilir bir deneyeyim,böyle şeylerdw beni bulur hep,geçen yıl eşimin köyünde yavru sincap bulmuştum
Sanki yavrular çıkmaz böyle ama,yapayımda vicdan yapmayayım sonra,çünki onlar pişmiştir bu sıcakta bence...Ahahahaha ha bulabilir ben muhabbetlerle az uğraşmadım valla öyle yap sen onu
Cokmu güneş görüyor canım olsun sen yap yapcaginidaSanki yavrular çıkmaz böyle ama,yapayımda vicdan yapmayayım sonra,çünki onlar pişmiştir bu sıcakta bence...
Canım benimkiler bahçede o yüzden sıkıntı olmuyor büyük ihtimal bozulur o yumurtalar ama olsun al kız çok seviyorum ben hayvanları kuş tavuk benim işimBalkon kuzeybatı istikamette 2den sonra hep güneşli,senin muhabbet kuşların var mı hala...Benim çocuklar istiyor,bende seviyorum ama almak istemiyorum.3 gün bakıp bana bırakacaklar çünki eminim...
Her gün temizlemesi filan...
Evlenmeden önce vardı annemlerde,çokta seviyorduk,pekte konuştuğu yoktu ama,gık dese bayılıyorduk.Ölünce üzülüyor insan.O kuş ölmüştü.Oda bir tarafa,yaz tatillerinde evde durmuyoruz pek.Hem ondan,hemde temizliği yüzünden pek istemiyorum.Canım benimkiler bahçede o yüzden sıkıntı olmuyor büyük ihtimal bozulur o yumurtalar ama olsun al kız çok seviyorum ben hayvanları kuş tavuk benim işim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?