Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Yaaaa benimde limonum vardı öldü çok üzüldüm bende herşeyi söylüyordu aşkım bebeğim canım napiyon sen çok şükür bitanemm daha neler neler

Yaaaa benimde limonum vardı öldü çok üzüldüm bende herşeyi söylüyordu aşkım bebeğim canım napiyon sen çok şükür bitanemm daha neler neler
Öğrenmiştir sibeldenBizimki biraz nasıl desem, disleksiydi sanırım,öğrenme güçlüğü vardı

Yeri gayet iyi. Hiç elleme canım yumurtalara dokunma olur mu.. Huylanır,yatmayabilir anne kuluçkaya
Ama meeeg,ben onları görmeden önce sulamıştım saksıyı,öyle öğrendim varlıklarını,üzüldüm,dağılmıştı yumurtalar,dokunmadım,gelmiş bir araya toplamış,ama herşeyden ürküyor.Oysa bizim ailemizden,çoluk çocuk ona hiç zarar gelmez,bilse...
Annemlerinde pencerenin parmaklığına bir kumru 3 dal koymuş,üstüne yumurtlamış,oturmuşAma yumurtalar düştü düşecek,beceriksiz şey
Babam kaldı başlarında,alttan destekledi yuvayı,sağlamlaştırdı,onlar ürkmüyorda.Ama kumru gibi deyimi var ya,gerçek vallahi.Erkek kumru o beceriksiz karısına ne nağmeler yapıyor,nasıl seviyor:)
Adamların bir çoğundan iyi inanki

Allah razı olsun annenlerden de, sizden de canım ya

Yaratılanı severiz yaratandan dolayı..

Bence irkekti sibel,kızkardeşime göz koymuştu namıssız onu görünce gözleri dönüyordu bir haller oluyordu kuşcağıza
Ahahahahahahha kız Allah seni cinsiyeti öyle belli olmaz o ilgileniyorsa sevmiştir benimkide bana öyleydi gagasi mavi yada pembe olursa erkek Beyaz yada kahve olursa disi

Ahahahahahahha kız Allah seni cinsiyeti öyle belli olmaz o ilgileniyorsa sevmiştir benimkide bana öyleydi gagasi mavi yada pembe olursa erkek Beyaz yada kahve olursa disi
Gagayı bilmem,bakan da bizdik kız,o pas vermiyordu kuşa pek ama,gönül iştekaydı demek...Bize göre onu daha bir boyuna uygun gördüydü herhalde,kardeşim minyondur

Allah razı olsun annenlerden de, sizden de canım ya

Yaratılanı severiz yaratandan dolayı..
Amin meeeg amin.Benim köpekimde var meeeg,beni yıllar önce sahiplendi
Bu işte bir terslik var sankidee Benim eve benden önce taşındıKöpek fobim vardı ama köpekim bizi beğendi, benimsedi,kararlı davrandı,ve 4 yıldır bahçemizde yaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…