- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.381
Yaaaa benimde limonum vardı öldü çok üzüldüm bende herşeyi söylüyordu aşkım bebeğim canım napiyon sen çok şükür bitanemm daha neler nelerEvlenmeden önce vardı annemlerde,çokta seviyorduk,pekte konuştuğu yoktu ama,gık dese bayılıyorduk.Ölünce üzülüyor insan.O kuş ölmüştü.Oda bir tarafa,yaz tatillerinde evde durmuyoruz pek.Hem ondan,hemde temizliği yüzünden pek istemiyorum.
Aslında çocukların sorumluluğunda olsa faydalı da olur.Ama anne yedek bakıcı nasıl olsa,yapmazlar,bana kalır
Öğrenmiştir sibeldenYaaaa benimde limonum vardı öldü çok üzüldüm bende herşeyi söylüyordu aşkım bebeğim canım napiyon sen çok şükür bitanemm daha neler neler
Yeri gayet iyi. Hiç elleme canım yumurtalara dokunma olur mu.. Huylanır,yatmayabilir anne kuluçkayaEki Görüntüle 2015340
Baksana bu durumda,iki kök çiçeğin birini kuruduğu için söküp atmıştım,oraya yerleşmiş
Ama meeeg,ben onları görmeden önce sulamıştım saksıyı,öyle öğrendim varlıklarını,üzüldüm,dağılmıştı yumurtalar,dokunmadım,gelmiş bir araya toplamış,ama herşeyden ürküyor.Oysa bizim ailemizden,çoluk çocuk ona hiç zarar gelmez,bilse...Yeri gayet iyi. Hiç elleme canım yumurtalara dokunma olur mu.. Huylanır,yatmayabilir anne kuluçkaya
Allah razı olsun annenlerden de, sizden de canım yaAma meeeg,ben onları görmeden önce sulamıştım saksıyı,öyle öğrendim varlıklarını,üzüldüm,dağılmıştı yumurtalar,dokunmadım,gelmiş bir araya toplamış,ama herşeyden ürküyor.Oysa bizim ailemizden,çoluk çocuk ona hiç zarar gelmez,bilse...
Annemlerinde pencerenin parmaklığına bir kumru 3 dal koymuş,üstüne yumurtlamış,oturmuşAma yumurtalar düştü düşecek,beceriksiz şey
Babam kaldı başlarında,alttan destekledi yuvayı,sağlamlaştırdı,onlar ürkmüyorda.Ama kumru gibi deyimi var ya,gerçek vallahi.Erkek kumru o beceriksiz karısına ne nağmeler yapıyor,nasıl seviyor:)
Adamların bir çoğundan iyi inanki
Cınııımmİyi geceler oba. ❤❤
Şu pazar günü bi geçsin gorusecez senle :) şimdi bir şey diyemiyorum :)Cınııımm
Yok meg ateş yak bence . zaten sıcak bide odunda sen at :))
Dişi oluncada konuşmuyor canım erkek konuşuyor daha çok belki disiydiÖğrenmiştir sibeldenBizimki biraz nasıl desem, disleksiydi sanırım,öğrenme güçlüğü vardı
Oyuyu tutmayın beni atlıyorum musadenle canım
Bence irkekti sibel,kızkardeşime göz koymuştu namıssızDişi oluncada konuşmuyor canım erkek konuşuyor daha çok belki disiydi
Ahahahahahahha kız Allah seni cinsiyeti öyle belli olmaz o ilgileniyorsa sevmiştir benimkide bana öyleydi gagasi mavi yada pembe olursa erkek Beyaz yada kahve olursa disiBence irkekti sibel,kızkardeşime göz koymuştu namıssız onu görünce gözleri dönüyordu bir haller oluyordu kuşcağıza
Kuş alalım diyormuş çocukları birde saksıya kuş yumurtlamisKızlar bu kus muhabetti ne:))
Aaa ne güzel . ❤❤❤❤Kuş alalım diyormuş çocukları birde saksıya kuş yumurtlamis
Gagayı bilmem,bakan da bizdik kız,o pas vermiyordu kuşa pek ama,gönül işteAhahahahahahha kız Allah seni cinsiyeti öyle belli olmaz o ilgileniyorsa sevmiştir benimkide bana öyleydi gagasi mavi yada pembe olursa erkek Beyaz yada kahve olursa disi
Amin meeeg amin.Benim köpekimde var meeeg,beni yıllar önce sahiplendiAllah razı olsun annenlerden de, sizden de canım ya
Yaratılanı severiz yaratandan dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?