- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.441
İp nekiiii,salıncakta kurcaaaz meşeyeeeeUuu piknik ipte atlariz diymii
Meg dün buralardaydı,enyamızda kocasını düzeltiyor,bir dediğini iki etmiyor eniştemizin@Enyalios nerde sahi gecen yazdim ne enya ne megi geri döndü
Uzunca bir cam agacii olsa super oluur uzun ipli salincakk uzanabildigin kadar öteye uzanİp nekiiii,salıncakta kurcaaaz meşeyeeee
Nasil bi duzeltme o anlayamadim ki bisey kaçırdım galibasiMeg dün buralardaydı,enyamızda kocasını düzeltiyor,bir dediğini iki etmiyor eniştemizin
Çınar olsa olmaamıUzunca bir cam agacii olsa super oluur uzun ipli salincakk uzanabildigin kadar öteye uzan
Nasil bi duzeltme o anlayamadim ki bisey kaçırdım galibasi
OlurÇınar olsa olmaamı
Anladım simdik cok ihmal etti ozamansaPiskolocik düzeltme canıım,ağaaam,paşaaaam gibi gibi
Olacak olacak yilma sakın bak istikrarla devamAgzindan bal damliyor :) insallah sibelimo :)
Peki şöyle sorayım o zaman,bilindik bir üyemiydi, ve konusundan mı çözdünüzDenizim şimdi uluorta da söylenmez ki ayol :)))
Meeeg,bu havuza sığcaz mı bebeğim,arkadaşları kuzenleri de çağırdıydım ama
kim hamile kızMeeeg,bu havuza sığcaz mı bebeğim,arkadaşları kuzenleri de çağırdıydım ama,dur sıraya sokayım,kııııızlaaaaar,sıraya
heh,bekleyin böyle Canım sen hastasın,yarın girersinMeeeeg Hamileler girebiliyor mu canım mı dediiin Meeeeg
İyi geceler kaahveci başıiyi geceler oba❤♡❥ღ❣
kim hamile kız
Kuzen kuzen,sevinmekim hamile kız
kim kim??Kuzen kuzen,sevinme
selamiye ablakim kim??
o kim kız? neler oliyi burdaselamiye abla
İlgi bölüncek diye panik yaptın dimiiio kim kız? neler oliyi burda
kız cidden o kim :) yok yahu bölünmez herhaldeİlgi bölüncek diye panik yaptın dimiiiBölünmeeez seeen bizim kraliçemiiizsiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?