- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.481
Neresi çıkmışTatil guzel diyelim esimin ananesinin hasta olupta kv beynini kemirmesi haric.onu evde birakmistik rezil oldum bilmem be vidi vidi sürekli kv rahat edemedi.kadini mahvediyor yolda donerken icimize okuz oturdu resmen skntiya yuruyoruz diye.kv rahatsizlandi strestenha ölmüsün ha boyle biriyle ayni ortamda nefes almissin ayni şey .bencil surekli hasta degilde hasta iste ilgi onda olsun isteyen biri.zor yani rabbimden sabir selamet diliyorum bana kv ve esime amin.iste ev geldik kvyi acile falan götürdük migreni var.mideside fena olmustu falan ishal kusma allahmm gece 12ye kadar hastanedeydik.dun desen camasirlarla gecti bugunde ananesini kirik cikikciya götürdüler zihniyeti batasica bir kadin
Valla bebisim once bi bel kaymasi dedi sonra kuyrugu düşmüş: D simdide bir boyun fitigidir gidiyo.doktorlara inanmayan ama kocakari isi şeylere inanan biri.tabii yeri geliyor onlarda.ise yarıyor ama bu islerde filmsiz seysiz olmaz yani.cektire ittire zorla sakat birakicak kendiniNeresi çıkmışKendi çıkarmasın zorla,kuşkulandım yani,kvnede maşallah diyeyim
kv kaldı yaniHep beraber gittik.esimin ananesi haric :)
Neden yorgunsun bebis seni hallediyor galibasi
wuhuu mükemmel :):)
Valla bebisim once bi bel kaymasi dedi sonra kuyrugu düşmüş: D simdide bir boyun fitigidir gidiyo.doktorlara inanmayan ama kocakari isi şeylere inanan biri.tabii yeri geliyor onlarda.ise yarıyor ama bu islerde filmsiz seysiz olmaz yani.cektire ittire zorla sakat birakicak kendini
Kalmamış kuzum kv gitmiş onlarla ama iyiymiş araları maşallah,uykusuzsun galibakv kaldı yani
ay hiç sorma
hahahaKalmamış kuzum kv gitmiş onlarla ama iyiymiş araları maşallah,uykusuzsun galiba
Normal bebeğim,hahahaay bugün çok kötüyüm kendime gelemedim daha
aynen ya bi kahve yapıyım kendime gelirim sizde istiyor musunuz ?Normal bebeğim,gece kalkmışsındır kaç kere
Amaan hemde benim fincanımdan bulmuşsun,isterrrrrim
afiyet olsun
hahah :) tesadüfe bak :)❤♡❥ღ❣Amaan hemde benim fincanımdan bulmuşsun,isterrrrrim
Ellerine sağlık kraliçeeemmm
afiyet olsun
hahah :) tesadüfe bak :)❤♡❥ღ❣
haha çok tatlı❤♡❥ღ❣ güle güle kullan canım❤♡❥ღ❣
Sagol canım,klasik ama ben biraz klasikçiyim zaten bazı zevklerimdehaha çok tatlı❤♡❥ღ❣ güle güle kullan canım❤♡❥ღ❣
elimden geldiğince yetişiyorum canım :) eşimde sağolsun çok yardımcı oluyor ❤♡❥ღ❣Nisancım,nasıl,yetişebiliyormusun işlerine 2 bebekle,eşin yardımcı oluyordu sanırım sana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?