- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.461
bugün gidecekti misafirleri ama :)
Kız aramızdan değil,ben kuzenleri çağırdım da havuza,bedava diyekız cidden o kim :) yok yahu bölünmez herhaldeha benden daha çok severseniz bavulumu ve çadırı toplar giderim
hahah kız öyle desene gelsin :) ama dikkat etmesi gerekKız aramızdan değil,ben kuzenleri çağırdım da havuza,bedava diyeHamile kuzende gelmiş,o yaniii
Onu sordum ya mege,sığcazmı diye,ayakta dursak ancahahah kız öyle desene gelsin :) ama dikkat etmesi gerekher havuza girmesin
bugün gidecekti misafirleri ama :)
Rica ederim tatlı cadim ❤❤nisankralicesi sen naaptıııınnnn
Ben diyim 1500,,sen de 2000 beğeniiiii
Çok çok teşekkür ederim Nisanım benimm
Günaydın ❤❤Günaaayydııııınnn obaaaaaa
Bundan sonra daha aktif olursun artık :)Evet gittiler
Günaydın lunam :) yani ev temizligiyle uğraşıyorsun :))Günaydın kızlar:)
Yok kiz ne temizligi dundu o bugun yatisGünaydın lunam :) yani ev temizligiyle uğraşıyorsun :))
oh oh ne güzel dinlen❤♡❥ღ❣ nasıl geçti bakalım tatil❤♡❥ღ❣Yok kiz ne temizligi dundu o bugun yatis
Tatil guzel diyelim esimin ananesinin hasta olupta kv beynini kemirmesi haric.onu evde birakmistik rezil oldum bilmem be vidi vidi sürekli kv rahat edemedi.kadini mahvediyor yolda donerken icimize okuz oturdu resmen skntiya yuruyoruz diye.kv rahatsizlandi strestenoh oh ne güzel dinlen❤♡❥ღ❣ nasıl geçti bakalım tatil❤♡❥ღ❣
kız kv tatilde işi ne :):) geçmiş olsun yine deTatil guzel diyelim esimin ananesinin hasta olupta kv beynini kemirmesi haric.onu evde birakmistik rezil oldum bilmem be vidi vidi sürekli kv rahat edemedi.kadini mahvediyor yolda donerken icimize okuz oturdu resmen skntiya yuruyoruz diye.kv rahatsizlandi strestenha ölmüsün ha boyle biriyle ayni ortamda nefes almissin ayni şey .bencil surekli hasta degilde hasta iste ilgi onda olsun isteyen biri.zor yani rabbimden sabir selamet diliyorum bana kv ve esime amin.iste ev geldik kvyi acile falan götürdük migreni var.mideside fena olmustu falan ishal kusma allahmm gece 12ye kadar hastanedeydik.dun desen camasirlarla gecti bugunde ananesini kirik cikikciya götürdüler zihniyeti batasica bir kadin
Bu sene beraber gidelim dedik.kv annem kardesim ve biz.eğlenceli olur diye ki oylede oldu ya annemler beraber takildi biz kardesimle hem cocugu emanet edicek birileri var fenami :)kız kv tatilde işi ne :):) geçmiş olsun yine de
kız oda mı gitti durBu sene beraber gidelim dedik.kv annem kardesim ve biz.eğlenceli olur diye ki oylede oldu ya annemler beraber takildi biz kardesimle hem cocugu emanet edicek birileri var fenami :)
Benim kv bildiğin turden kvlerden degil,anne gibidir
Hep beraber gittik.esimin ananesi haric :)kız oda mı gitti duro kadar yorgunum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?