Yafrukurtlar toplanıyor :)))

oh oh ne güzel dinlen❤♡❥ღ❣ nasıl geçti bakalım tatil❤♡❥ღ❣
Tatil guzel diyelim esimin ananesinin hasta olupta kv beynini kemirmesi haric.onu evde birakmistik rezil oldum bilmem be vidi vidi sürekli kv rahat edemedi.kadini mahvediyor yolda donerken icimize okuz oturdu resmen skntiya yuruyoruz diye.kv rahatsizlandi stresten ha ölmüsün ha boyle biriyle ayni ortamda nefes almissin ayni şey .bencil surekli hasta degilde hasta iste ilgi onda olsun isteyen biri.zor yani rabbimden sabir selamet diliyorum bana kv ve esime amin.iste ev geldik kvyi acile falan götürdük migreni var.mideside fena olmustu falan ishal kusma allahmm gece 12ye kadar hastanedeydik.dun desen camasirlarla gecti bugunde ananesini kirik cikikciya götürdüler zihniyeti batasica bir kadin

kız kv tatilde işi ne :):) geçmiş olsun yine de

kız kv tatilde işi ne :):) geçmiş olsun yine de
Bu sene beraber gidelim dedik.kv annem kardesim ve biz.eğlenceli olur diye ki oylede oldu ya annemler beraber takildi biz kardesimle hem cocugu emanet edicek birileri var fenami :)
Benim kv bildiğin turden kvlerden degil,anne gibidir

Bu sene beraber gidelim dedik.kv annem kardesim ve biz.eğlenceli olur diye ki oylede oldu ya annemler beraber takildi biz kardesimle hem cocugu emanet edicek birileri var fenami :)
Benim kv bildiğin turden kvlerden degil,anne gibidir
kız oda mı gitti dur o kadar yorgunum ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…