- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 598
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #35.521
Meeeeeg,seni çok iyi anlıyorum,ege,pardon ingiltere sıcağı,kolaymı...Sıcak insanı tahammülsüz yapıyor,herşeye gıcık oluyor insan...Doğrusunu söylemek gerekirse,çookk yorgunum. Sıcaktan da tiksiniyorum,sinirlerim bozuk bu yüzden
Keşke hemen kış gelse..
Gelsin tabi kız :))
Hahah iyi iyi :))
Olmasi mümkün geldiler turp gibi ama nazdan niyazdan gecilmiyor ne yicem ben ne iccem ben yorganimi veren olcakmi tovbe yarabbm yaa çıldırttı beni yineBir kadında böyle kendini ayı kadar torununa çiğnete çiğnete sakatlanmıştı,ona dönmesin sizin iş.Sonra oğullarının yanında inleye inleye,şundan olsa yerdim ammaa,diyordu,gelinler yapınca da,yok,canım istemiyor şimdi,belki şu olsaydı diye,millete sıkıntıdan kurdeşen döktürüyordu:)
Vallahi ne çocuk oldum sızlandım,ne genç kız oldum nazlandımOlmasi mümkün geldiler turp gibi ama nazdan niyazdan gecilmiyor ne yicem ben ne iccem ben yorganimi veren olcakmi tovbe yarabbm yaa çıldırttı beni yine
Herseyin fazlasi zarar ama bundaki fazlanin fazlasi istemez ote dursunVallahi ne çocuk oldum sızlandım,ne genç kız oldum nazlandım,annem der hala,bana yansıtmaz sorunlarınızı kendiniz çözerdiniz diye...
Fakat nazlananları kıskanıyorum bazen ya...Zevkli bir şeye benziyor
AhahhahaMeeeeeg,seni çok iyi anlıyorum,ege,pardon ingiltere sıcağı,kolaymı...Sıcak insanı tahammülsüz yapıyor,herşeye gıcık oluyor insan...
Mesela sana sorabilirdim,dükkanda kaç çeşit canlı arkadaşımız var,su kabağından lamba dışında ne yapılır,kabak çiçeği dolması sever misin vs,Ama gördüğün gibi sormuyorum
aaaa kız ben çağırıyorum yetmez mi
Iyiyim megim sen nasilsin hasta bakicilik yapiyorum höhColorayzn napıyosun fıstık?
Allah kolayluk versin şekercim.Iyiyim megim sen nasilsin hasta bakicilik yapiyorum höh
Ohh iyi yoksun zaten buralarda belli oluyor yoklugun yaziyorum falan çıt yok dedim.meg bana darildi miAllah kolayluk versin şekercim.
Benim de misafirlerim var kaç gündür,dün sepetledim nihayet
kız sende gel diyecem deOhh iyi yoksun zaten buralarda belli oluyor yoklugun yaziyorum falan çıt yok dedim.meg bana darildi mi
Yok bebeğim ya Istanbul'dan arkadaşlar vardı işte,gezdiler,alışveriş vs..Ohh iyi yoksun zaten buralarda belli oluyor yoklugun yaziyorum falan çıt yok dedim.meg bana darildi mi
Yuzme bilmiyorum.kız sende gel diyecem dehavuzdan bıkmışındır zaten
Ozamann mitlilikkk diyorumm :)Yok bebeğim ya Istanbul'dan arkadaşlar vardı işte,gezdiler,alışveriş vs..
Ben sana darılır mıyım ya aşkolsun
Okudum da yazamadım ki yoğunluktan
AhahahhaYuzme bilmiyorum.sadece su samueu gibi suda duruyorum bikmadimm kiz sudan bikilirmi gelirimmm tabiii masraflarim karsilanirsa hahahha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?