- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.581
Aaaaayyyyy sibeliiim,ne oldu sanaaaaaAhahahahahahha işte böylee
Aaaaayyyyy sibeliiim,ne oldu sanaaaaaTuzruhu mu soluduuun,155 imdaaaaat
tatilim bile zehir oldu evime dönüyorum emzirmeyi kesiyo ru m hersey üst üste geldiSensiz tatsız amahep gelsen yaa
Aaaa neden ki geri dönüyorsunuztatilim bile zehir oldu evime dönüyorum emzirmeyi kesiyo ru m hersey üst üste geldi
Diymi kuzum evde ayri calisiyor burada ayri calisiyor pestili cikti kizin :)Misafirleri falan var herhalde hiç gelmedi kuzum @Enyalios iyi yoruldu bu aralar.
Evet ya bitane EnyamızDiymi kuzum evde ayri calisiyor burada ayri calisiyor pestili cikti kizin :)
Sekerparemiz ❤Evet ya bitane Enyamız
ben çok feba hastayım göğüsler yüzünden fenalaştım vu sebeple eve döndük uyumuyor memee diye aglıyor şuanAaaa neden ki geri dönüyorsunuzyaşadığın herşey seni çok kötü etkiledi sanırım: ( hiç bir şeyin tadı tuzu kalmıyor tabi. Canımsın yaa inan hep aklımdasın dua ediyorum senin için. Inşallah herşey bir an önce düzene girer huzurun geri gelir.
Emzirmeyi bıraktığın için oğlan huysuz değil mi? Inşallah hemen alışır ya o da çok zor bir süreç Allah sana sağlık sıhhat güç sabır versin bitanem.
Geçmiş olsun canım,emzirmeyi bırakma yüzünden mi?Üzüldüm,çabucak düzene girersiniz inşallah...ben çok feba hastayım göğüsler yüzünden fenalaştım vu sebeple eve döndük uyumuyor memee diye aglıyor şuan
He bunun için mi tebrikler alıyorsun,hayırlı olsuuun@Enyalios
Nerdesin enyaam sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?