Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Megi seni neyle tehdit etti :)
M M e g im beni niye tehdit etsin kiOba halkım diğer kardeşime gitti,bende bir duş aldım kahvemi içtim,gündüz sıcaktan bunalmış,bişeler demiş olabilirim,amaaaa megiiim beni seveeer,çünki been onuu seeeviiiyooooruuuummm

:) megi denis i affet

tatilim bile zehir oldu evime dönüyorum emzirmeyi kesiyo ru m hersey üst üste geldi
Aaaa neden ki geri dönüyorsunuz yaşadığın herşey seni çok kötü etkiledi sanırım: ( hiç bir şeyin tadı tuzu kalmıyor tabi. Canımsın yaa inan hep aklımdasın dua ediyorum senin için. Inşallah herşey bir an önce düzene girer huzurun geri gelir.
Emzirmeyi bıraktığın için oğlan huysuz değil mi? Inşallah hemen alışır ya o da çok zor bir süreç Allah sana sağlık sıhhat güç sabır versin bitanem.

ben çok feba hastayım göğüsler yüzünden fenalaştım vu sebeple eve döndük uyumuyor memee diye aglıyor şuan

ben çok feba hastayım göğüsler yüzünden fenalaştım vu sebeple eve döndük uyumuyor memee diye aglıyor şuan
Geçmiş olsun canım,emzirmeyi bırakma yüzünden mi?Üzüldüm,çabucak düzene girersiniz inşallah...

He bunun için mi tebrikler alıyorsun,hayırlı olsuuun,prototip mi,profesyonel mi,protestocu mu,açılımını biri açabilir mi acabaaa?Hangisiyse de önemli değil,profilin bi havalı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…