- 5 Ağustos 2015
- 6.328
- 24.986
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.641
Geliyorum canim bu aralar psikolojik cokuntu icerisindeyim bunaldim yasadigim yer yasadiklarim bunaltti beni birde hastaligim hepsi ust uste gelince birazcik nazlandim galiba hatirlanmadim diye.Gene bile sahane birde soyle bisey var menemen demissin benim koca yemiyo mesela ee onu yemiyo bunu yemiyo benimde hevesim kaciyo yapmak icin tembellige sariyorum.
Yukarıda gitme lafi gordum gelmicek misib artik foruma da caklitim
Masallah masallahh yesin valla yemeyeni zor bacim miy miy herseye mana buluyorlar falanBenim herif sadece bi kaç sebze var kalan her şeyi yer
ayyy o herseyi yemeyen koca bende de var sayili seyler yer. Et hamurisi filan yer sebze sevmezGene bile sahane birde soyle bisey var menemen demissin benim koca yemiyo mesela ee onu yemiyo bunu yemiyo benimde hevesim kaciyo yapmak icin tembellige sariyorum.
Yukarıda gitme lafi gordum gelmicek misib artik foruma da caklitim
Kiz benim herifin yapamadığı yemek yoktur :))Nerde bee tembel teneke,hazira alistirmislar onu hatta okadar hazira alismiski ev yemegi cok nadir sever yani
Olurmu kiz yazmiyoruz diye aklimizda degilmisin sanki ben seni online gorunce elimden geldigi kadari ile konusmaya calisiyorum :)Geliyorum canim bu aralar psikolojik cokuntu icerisindeyim bunaldim yasadigim yer yasadiklarim bunaltti beni birde hastaligim hepsi ust uste gelince birazcik nazlandim galiba hatirlanmadim diye.
Opte kocani basinda tasi yaa :)Kiz benim herifin yapamadığı yemek yoktur :))
Ailecek ete çok duskunuz amaMasallah masallahh yesin valla yemeyeni zor bacim miy miy herseye mana buluyorlar falan
Hee konusmustuk sanki caklitim menemn falan yiyomus gene benimki biber sevmezayyy o herseyi yemeyen koca bende de var sayili seyler yer. Et hamurisi filan yer sebze sevmez
Bende surekli et yedimmi gına geliyo simdi kurban etlerim var nofrostta bitirmeye calisiyorum 1 hafta full et yemegi yaptim benim adamm yemede yaninda yat modunda cok sever ama bana tiksinti geldi sebze severimm benn ❤Ailecek ete çok duskunuz amamutlaka bi et bulunur sofrada :)
icim haala buruk ama iyiyim. Yafrukurtlara uzun zaman yazmadim burdan kimse hatirlamamistii. Seninle 4. Takimda gorusuyoruz. Neyseki atlatiyorum galibaOlurmu kiz yazmiyoruz diye aklimizda degilmisin sanki ben seni online gorunce elimden geldigi kadari ile konusmaya calisiyorum :)
Yoksa yasadiklarin falab hepsi aklimda nasil atlatabildi mi diye aklimdan geciriyorum yani :)
Benim yapım bu digerlerini bilmem ama sıkıntılı konulari fazlada desmem bi kez konuşur kapatirim sanki yine gundeme getirirsem karsi tarafi hatirlatip uzecekmisim gibi geliyo boyle seyler
neeee kurban eti mi var bizde 1 ayda bitti hepsi.Bende surekli et yedimmi gına geliyo simdi kurban etlerim var nofrostta bitirmeye calisiyorum 1 hafta full et yemegi yaptim benim adamm yemede yaninda yat modunda cok sever ama bana tiksinti geldi sebze severimm benn ❤
bide heekesin menemenini yemez illa ben yapcam kasarli filan baskasinin pisirdigini yemez.Hee konusmustuk sanki caklitim menemn falan yiyomus gene benimki biber sevmezama zar zor biber dolmasina alistirdim icini yiyo sadece ama olsun
Aman atlat bitanem insallah :/icim haala buruk ama iyiyim. Yafrukurtlara uzun zaman yazmadim burdan kimse hatirlamamistii. Seninle 4. Takimda gorusuyoruz. Neyseki atlatiyorum galiba
Biz dana kesiyoruz kuzum butun derin dondurucu fulleniyo 1 ayda yememiz mumkun degil bide dedigim gibi ben sebzeciyim ister yesin ister yemesin yapiyorum geciyorum :)neeee kurban eti mi var bizde 1 ayda bitti hepsi.
Daha iyi iste :) sana ozellbide heekesin menemenini yemez illa ben yapcam kasarli filan baskasinin pisirdigini yemez.
Haha aynen yaneeee kurban eti mi var bizde 1 ayda bitti hepsi.
Kuzum seninle burda tanıştım sonra pek aktif olamadın galiba bende yazamadım sana hiç kusura bakmaicim haala buruk ama iyiyim. Yafrukurtlara uzun zaman yazmadim burdan kimse hatirlamamistii. Seninle 4. Takimda gorusuyoruz. Neyseki atlatiyorum galiba
Geliyorum canim bu aralar psikolojik cokuntu icerisindeyim bunaldim yasadigim yer yasadiklarim bunaltti beni birde hastaligim hepsi ust uste gelince birazcik nazlandim galiba hatirlanmadim diye.
Offf bu çok fena olmuş kizzz kaç gunkuzum çok geçmiş olsun
ben seni bir kaç defa etiketledim
ama gelmeyince yoğun galiba dedim,
benim de eşim ameliyat oldu 2 hafta evde
bide şehir dışından misafirim geldi
kızı ameliyat olacak
eşimin ameliyat olduğu hastane
bize yakın diye
bizde kalıyo 3 cocukla =))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?