- 22 Temmuz 2016
- 20.283
- 109.747
- 518
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.621
yok canım gögüs ucunda egzamalarlala birlikte gögsüm kopacak dereceye geldi kanadı akıntı oldu içinde kitle oluştu.Geçmiş olsun canım,emzirmeyi bırakma yüzünden mi?Üzüldüm,çabucak düzene girersiniz inşallah...
❤❤❤❤❤❤❤
megitom 3 gece kamp yaptık biliyor musun?
Geçmiş olsun kuzum yayok canım gögüs ucunda egzamalarlala birlikte gögsüm kopacak dereceye geldi kanadı akıntı oldu içinde kitle oluştu.
Evet seni çok seviyorum gitme ❤❤❤❤❤❤❤❤
benim koca asla kattiyen yemezYoukk cikileyta sürdüm ekmege bolcana yanina da bir bardak süt tamamdir :)
bende sizi cok seviyorum ❤❤❤Evet seni çok seviyorum gitme ❤
tam 17 aylikGeçmiş olsun kuzum yakaç aylıktı bebiş
Ee yavrum sen o bazlamalara tabii azla yetinmez senin koca:)benim koca asla kattiyen yemez
Benim kocada mutlaka kahvaltı yapar ise geç kalmazsa tabi :) kendine hazırlar bizede hazırlar gider :)benim koca asla kattiyen yemez
bazlamalar ramazana ozeldi simdi rutin kahvalti yumurta patates menemen vs.Ee yavrum sen o bazlamalara tabii azla yetinmez senin koca:)
Benimki bastan kabullendi benim tembelligimi canim isterse sahanesini yaparim ama gunduz vardiyasinda sıkıntı oluyor
bizimkide mutlaka kahvalti yapar bizde de hep ben hazirlarim :)Benim kocamutlaka kahvaltı yapar ise geç kalmazsa tabi :) kendine hazırlar bizede hazırlar gider :)
Gene bile sahane birde soyle bisey var menemen demissin benim koca yemiyo mesela ee onu yemiyo bunu yemiyo benimde hevesim kaciyo yapmak icin tembellige sariyorum.bazlamalar ramazana ozeldi simdi rutin kahvalti yumurta patates menemen vs.
Hep hazirlamaz zaten bugün mesela hazırlamamışbizimkide mutlaka kahvalti yapar bizde de hep ben hazirlarim :)
Al bi şanslı dun isyan ediyodum 1 bardak su getirenim yok diyeBenim kocada mutlaka kahvaltı yapar ise geç kalmazsa tabi :) kendine hazırlar bizede hazırlar gider :)
Gene baya da büyükmüş kuzum biraz daha emse iyi olurmuş ama senin sağlık da önemli tabitam 17 aylik
Hahah :) yemek felan yapmaz ki enişte :)Al bi şanslı dun isyan ediyodum 1 bardak su getirenim yok diye
Benim herif sadece bi kaç sebze var kalan her şeyi yerGene bile sahane birde soyle bisey var menemen demissin benim koca yemiyo mesela ee onu yemiyo bunu yemiyo benimde hevesim kaciyo yapmak icin tembellige sariyorum.
Yukarıda gitme lafi gordum gelmicek misib artik foruma da caklitim
Nerde bee tembel teneke,hazira alistirmislar onu hatta okadar hazira alismiski ev yemegi cok nadir sever yaniHahah :) yemek felan yapmaz ki enişte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?