- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.601
Tenkyu yosunlu denizimin kokusuuuHe bunun için mi tebrikler alıyorsun,hayırlı olsuuun,prototip mi,profesyonel mi,protestocu mu,açılımını biri açabilir mi acabaaa?Hangisiyse de önemli değil,profilin bi havalı olmuş
Sagol bebisim naber
Hayırdır yavyum bu saatte :))Tenkyu yosunlu denizimin kokusuuu
Esim ise gitcekte bi ekmek sureyim dedm yisin diye ondan kalktim :)Hayırdır yavyum bu saatte :))
Örnek ev hanımıı ♡ sür bakalım :)Esim ise gitcekte bi ekmek sureyim dedm yisin diye ondan kalktim :)
Kiz örnek ev hanimi mi olur benden millet sofralar hazirliyo okadar usengec ve uykusuz oluyorum ki uyduruyorum resmenÖrnek ev hanımıı ♡ sür bakalım :)
Ekmeğin arasına çatal koyup vermedeKiz örnek ev hanimi mi olur benden millet sofralar hazirliyo okadar usengec ve uykusuz oluyorum ki uyduruyorum resmen
Youkk cikileyta sürdüm ekmege bolcana yanina da bir bardak süt tamamdir :)Ekmeğin arasına çatal koyup vermedeolur mu canıııııııımm itinayla ekmek hazırlıyorsun daha ne olsun :))
O degilde karnım cok agriyor yaEkmeğin arasına çatal koyup vermedeolur mu canıııııııımm itinayla ekmek hazırlıyorsun daha ne olsun :))
Mideni üşütmüş olabilirsin canım regl de olabilirsin tabi :/ geçmiş olsnO degilde karnım cok agriyor ya
Usuttum sanrm klimadan yaMideni üşütmüş olabilirsin canım regl de olabilirsin tabi :/ geçmiş olsn
Buyurun benim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?