- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.783
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.701
İyi vakitler geçirirsiniz inşallah canım
Allah versin kuzum inşallah düzelir yasağolasın balım evet hastane işleri bir de git gel yapıcaz
yolları filan da bilmiyolar,
evet okumustum gecmis olsun tekrar simdi nasil durumu esininkuzum çok geçmiş olsun
ben seni bir kaç defa etiketledim
ama gelmeyince yoğun galiba dedim,
benim de eşim ameliyat oldu 2 hafta evde
bide şehir dışından misafirim geldi
kızı ameliyat olacak
eşimin ameliyat olduğu hastane
bize yakın diye
bizde kalıyo 3 cocukla =))
Zor oluyo evde bizim.bile ayarimiz kaciyoAynen canım benim de öyle
Ah canım,Allah şifa versin,senden de Allah razı olsun,evini kucağını açman belki hayatını değiştirecek o yavrunungeçiriyoruz şekercim, çocuk ameliyat olacak
hastane işleri var sevkle geldiler
bakalım rabbim şifasını versin inşallah
memlekette iki kere olmuş ameliyat
parmak oturmamış, burada tekrar olacak..
evet okumustum gecmis olsun tekrar simdi nasil durumu esinin
Ah canım,Allah şifa versin,senden de Allah razı olsun,evini kucağını açman belki hayatını değiştirecek o yavrunun
Allah versin kuzum inşallah düzelir ya
Çok güzeller megim ❤❤ ellerine sağlık
Allah şifa versin dikiş alınırken o kadar olmaz. Bende fenayım emzirmeyi bırakıyorum agrı sızı vicdan arasındayım.sağol canım benim iyi dikişlerinin alınması gerekiyor bu hafta..
dikiş alırken ağrı olur mu diyo bana arada ben de yok diyorum
bakalım nsl yapcazzz
=/
sen nasılsın cicim?
Yara mı oldu canım,bir doktora danıştın mı?Allah şifa versin dikiş alınırken o kadar olmaz. Bende fenayım emzirmeyi bırakıyorum agrı sızı vicdan arasındayım.
emzirirken gögsümde egzamalar cıktı sonra gmgüs ucum egzamalardan yarıldı kanadı ve irin akmaya basladı kremler vs gecirmedi. Sonra içibde kitle olustu ki zaten normalde kitlelerim vardı kontrole giderdim uzun bir süre gitmedim. Dr gittiğimde ilaç verdi eger geçmezse gel enzirmeyi kes dedi çünkü enfeksiyon tekrarlıyor dedi acık yaralarım olustugu için. Bu da zaten kanser riskim oldugu için tehlikeli.Yara mı oldu canım,bir doktora danıştın mı?
Kuzuum bence doktorunu dinle emzirme için rahat etmeyecek biliyorum ama emzirirsen daha kötü bu durumda :/emzirirken gögsümde egzamalar cıktı sonra gmgüs ucum egzamalardan yarıldı kanadı ve irin akmaya basladı kremler vs gecirmedi. Sonra içibde kitle olustu ki zaten normalde kitlelerim vardı kontrole giderdim uzun bir süre gitmedim. Dr gittiğimde ilaç verdi eger geçmezse gel enzirmeyi kes dedi çünkü enfeksiyon tekrarlıyor dedi acık yaralarım olustugu için. Bu da zaten kanser riskim oldugu için tehlikeli.
Mastit sanırım,o zaman kendini suçlaman için bir sebep yok canım,çocuğun için en önemlisi sağlıklı bir anne,geçmiş olsun canımemzirirken gögsümde egzamalar cıktı sonra gmgüs ucum egzamalardan yarıldı kanadı ve irin akmaya basladı kremler vs gecirmedi. Sonra içibde kitle olustu ki zaten normalde kitlelerim vardı kontrole giderdim uzun bir süre gitmedim. Dr gittiğimde ilaç verdi eger geçmezse gel enzirmeyi kes dedi çünkü enfeksiyon tekrarlıyor dedi acık yaralarım olustugu için. Bu da zaten kanser riskim oldugu için tehlikeli.
Allah şifa versin dikiş alınırken o kadar olmaz. Bende fenayım emzirmeyi bırakıyorum agrı sızı vicdan arasındayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?