- 13 Eylül 2015
- 21.920
- 68.886
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.741
Tuzsuz sibelle konuşuyorduk profilden,tavuklarını ya kocası ya da sansar yedi,tam çözemedikEe konussana madem denizz
@tuzsuz_ruh giz sibell ne tavuguTuzsuz sibelle konuşuyorduk profilden,tavuklarını ya kocası ya da sansar yedi,tam çözemedik
Kuzum çıkacaktım ama :/Kimseler yok diye hayiflaniyodum
Hadi ya bu aksam kimseler yok buralarda benimde konusasim tuttu iyi miKuzum çıkacaktım ama :/
Konuşalım cicim,nasıl pro oldunuz,öğrenebilir miyiz,sayınHadi ya bu aksam kimseler yok buralarda benimde konusasim tuttu iyi mi
Nasil mi hmm yemek yarismasinda ramazan sofraları oldu en son biliyorsunuzdur takip ediyorsan oraya katilmistim odul suprizdi tek kazanan olcakti diye biliyorduk meger odul herkse gonderilecekmis falan ama ortalik karisinca kaldi sonra yonetim suskunlugunu bozup sozunu yerine getirmek istedi ki bizi pro yapti her kazanani pro yaptigi gibi o sekilde oldum yani :)Konuşalım cicim,nasıl pro oldunuz,öğrenebilir miyiz,sayınColorayzn
Aa:)Sürpriz yani,hoş olmuş,bir karışıklık vardı,sonra bakmamıştım,yemeğin odül mü kazandı seninNasil mi hmm yemek yarismasinda ramazan sofraları oldu en son biliyorsunuzdur takip ediyorsan oraya katilmistim odul suprizdi tek kazanan olcakti diye biliyorduk meger odul herkse gonderilecekmis falan ama ortalik karisinca kaldi sonra yonetim suskunlugunu bozup sozunu yerine getirmek istedi ki bizi pro yapti her kazanani pro yaptigi gibi o sekilde oldum yani :)
Ropörtaj için teşekkür ederim,sayın colorfullifenNasil mi hmm yemek yarismasinda ramazan sofraları oldu en son biliyorsunuzdur takip ediyorsan oraya katilmistim odul suprizdi tek kazanan olcakti diye biliyorduk meger odul herkse gonderilecekmis falan ama ortalik karisinca kaldi sonra yonetim suskunlugunu bozup sozunu yerine getirmek istedi ki bizi pro yapti her kazanani pro yaptigi gibi o sekilde oldum yani :)
Yok canim baska biri kazandı benRopörtaj için teşekkür ederim,sayın colorfullifen
tesekkür ederim canım.
Olsun,yine de eline sağlık,sen gönlümüzün aşçısısınYok canim baska biri kazandı ben
Daha acemiyim :)
Ayyy meeeeg meeeeg geldin mi meeeegçok tatlısın be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?