- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.562
- 598
- 35
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.721
Ama yerim ben bunları çok tatlılar yaaaaa
geçmiş olsun emzirmeyi kes canım o zaman bebeğinin sağlığı annesinden geçer kendine iyi bak lütfen önce bebeğinin süte ihtiyacı var ama öncelikle sağlıklı bir anneye ihtiyacı var degilmiemzirirken gögsümde egzamalar cıktı sonra gmgüs ucum egzamalardan yarıldı kanadı ve irin akmaya basladı kremler vs gecirmedi. Sonra içibde kitle olustu ki zaten normalde kitlelerim vardı kontrole giderdim uzun bir süre gitmedim. Dr gittiğimde ilaç verdi eger geçmezse gel enzirmeyi kes dedi çünkü enfeksiyon tekrarlıyor dedi acık yaralarım olustugu için. Bu da zaten kanser riskim oldugu için tehlikeli.
Nasıl tatlı geziyorlar geeçekten,diyordun ya çok kibarlar,aynen öyle,çocuklar gibi koşuşuyorlar çevremizdeAma yerim ben bunları çok tatlılar yaaaaa
kestim canım zatenKuzuum bence doktorunu dinle emzirme için rahat etmeyecek biliyorum ama emzirirsen daha kötü bu durumda :/
yok canım mastit degil adını tam bilmiyorum amaMastit sanırım,o zaman kendini suçlaman için bir sebep yok canım,çocuğun için en önemlisi sağlıklı bir anne,geçmiş olsun canım
tesekkür ederim canım.Zor bir dönem
Allah kolaylik versin
haklısın canım ömrüm onu emzirmeye alıştırmakla geçti şimdide bırakturmaya calısıyoruz.geçmiş olsun emzirmeyi kes canım o zaman bebeğinin sağlığı annesinden geçer kendine iyi bak lütfen önce bebeğinin süte ihtiyacı var ama öncelikle sağlıklı bir anneye ihtiyacı var degilmi
Çok geçmiş olsun inşallah kısa zamanda atlatırsınhaklısın canım ömrüm onu emzirmeye alıştırmakla geçti şimdide bırakturmaya calısıyoruz.
Allah korusun caklitim insallah oyle bisey olmazemzirirken gögsümde egzamalar cıktı sonra gmgüs ucum egzamalardan yarıldı kanadı ve irin akmaya basladı kremler vs gecirmedi. Sonra içibde kitle olustu ki zaten normalde kitlelerim vardı kontrole giderdim uzun bir süre gitmedim. Dr gittiğimde ilaç verdi eger geçmezse gel enzirmeyi kes dedi çünkü enfeksiyon tekrarlıyor dedi acık yaralarım olustugu için. Bu da zaten kanser riskim oldugu için tehlikeli.
hayırlısı kuzumAllah korusun caklitim insallah oyle bisey olmaz
Allahtan daima şifa iste bebeğim...hayırlısı kuzum
Colormatik nedir ya
Kodlama yaptım bebekim,aklımda kolay kalsın diyeColormatik nedir ya
İlginç bir şekilde sevdim bunuKodlama yaptım bebekim,aklımda kolay kalsın diye
Kimseler yok diye hayiflaniyodumİyi geceler oba ❤❤
İyi geceler oba ❤❤
Ben obamın başında,dimdik ayaktayımKimseler yok diye hayiflaniyodum
Ee konussana madem denizzBen obamın başında,dimdik ayaktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?