- 22 Nisan 2015
- 19.205
- 116.783
- 798
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #36.861
Günaydın kahvaltı hazırda biz yaptık ama size koymustuk :)
Çok beğendim ellerine saglik enyam ❤❤❤günaydın şekerimm naber =)
kahvaltıyı beğendin mi
afiyet bal şeker olsun =) ben de su böreği çok severim..
Çok beğendim ellerine saglik enyam ❤❤❤
günaydın şekerimm naber =)
kahvaltıyı beğendin mi
Ellerine saglik kuzum sen bu isin piri olmussun artık
Sağoll tşkler:))
Hayyyy senin kaynanana bu aralar hiç kaynana göresim duyasim bilesim yok o kendi tuzsuzluguna baksın de bebeğim sen ne istersen onu de baktın değişirim yine belli olmaz kararimYa @tuzsuz_ruh nickini ballısiboş yapsaydın ya,kaynanamlar sevimsiz insanlara tuzsuz diyor,bananeee,tuzsuz demiycem sana
Sağmıyormusun canım makinayla,inşallah çabuk atlatırsın bu süreci...
azcık sagdım sagdıkca çogalıyorSağmıyormusun canım makinayla,inşallah çabuk atlatırsın bu süreci...
Ayyy lüküs kahvaltılara alıştırdınız bizi,eve dönünce çook arayacağız bunları
Canım, sütün hepsini sağmayıp bir kuşakla sarıyormuş eskiler böyle durumlarda.Sağlık ocaklarında sütü artırmaya yardımcı oluyorlar,bu durumda bir tavsiyeleri olmaz mı acaba?azcık sagdım sagdıkca çogalıyor
Kuzum geçmiş olsun ya kıyamam sana
Ayyy lüküs kahvaltılara alıştırdınız bizi,eve dönünce çook arayacağız bunlarıİzci kamplarını bana yanlış tanıttılardı,heeepsi yalan yanlışmış heepsiii
maydanozu dövüp sardım kendiliğinden akmaya basladıcanım benim iyice sağ bitir ve çok sık sağma sık sık sağarsan aynı emiyormus gibi sütun çoğalır 4 saati geçsin sağmalarin.
Sıcak duşun altına gir öylece kal biraz aksın sütun masaj yap.
Kuzum çok üzüldüm yadediğim gibi çok sık sağmak iyi değil çoğalır öyle. Keşke doktora gitsen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?