- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #37.061
Canımm canımm barbimmyaparım yeterki sen iste.
bu ramazan aksam yemege gelen sahurada kaldı. Bende yoksa sende mi geldin bana dedim.Eminim çok güzeldir yani
Oh ya valla biz çadırlar neler çekiyoruzÇadırımda palmiye ağacı dallarıylan yelleniyodumdusıcak ya o bakımdan
sizin oralara kamp yaptık. Palmiye agacının altına.Çadırımda palmiye ağacı dallarıylan yelleniyodumdusıcak ya o bakımdan
Ahahahhahabu ramazan aksam yemege gelen sahurada kaldı. Bende yoksa sende mi geldin bana dedim.
Haha :) hamarat çikolatam her halinden belli ❤❤bu ramazan aksam yemege gelen sahurada kaldı. Bende yoksa sende mi geldin bana dedim.
❤❤❤❤❤Canımm canımm barbimm
Tam olarak neresi? Çeşme?sizin oralara kamp yaptık. Palmiye agacının altına.
ara verdim hamaratlıga.Haha :) hamarat çikolatam her halinden belli ❤❤
gümüldürTam olarak neresi? Çeşme?
aklımızda cesme bodrum ve denizli vardı rahatsızlanınca dödükTam olarak neresi? Çeşme?
Orda yazlığımız vardı,çocukluğum orda geçti..gümüldür
30 temmuzda Çeşme'de tatildeyiz Allah izin verirse. 15 gün tatil.aklımızda cesme bodrum ve denizli vardı rahatsızlanınca dödük
ne güzel ben kamp ysptıgım yeri cok begenmedim ama gümüldür denizi güzel. Kusadasındaki kamp alanı güzeldiOrda yazlığımız vardı,çocukluğum orda geçti..
ilaç kullanıyorum 3 gün sonra bebegimi emzirebilecegim inşaallsh.30 temmuzda Çeşme'de tatildeyiz Allah izin verirse. 15 gün tatil.
Nasıl oldu göğüslerin
cesmeye 20 km kala döndük30 temmuzda Çeşme'de tatildeyiz Allah izin verirse. 15 gün tatil.
Nasıl oldu göğüslerin
Gümüldürün denizi ışıl ışıldır,birden derinleşir,biraz da serindir. Tam sevdiğim gibi.ne güzel ben kamp ysptıgım yeri cok begenmedim ama gümüldür denizi güzel. Kusadasındaki kamp alanı güzeldi
Olsun,sağlık olsun canım. Daha iyisin demi?cesmeye 20 km kala döndük
Gelmiş geçmiş olsun çikiletamilaç kullanıyorum 3 gün sonra bebegimi emzirebilecegim inşaallsh.
evet öyleymiş bize de arkadas tavsiye etti deniz temiz dalgasız tam istedigim gibi cesme hakkında hep öyle söylüyorlar. Görmek nasip olamadıGümüldürün denizi ışıl ışıldır,birden derinleşir,biraz da serindir. Tam sevdiğim gibi.
Çeşme denizinde iş yok mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?