- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.701
doğduğum yerNereymiski orası balim@KAFKAS-
doğduğum yer
çok özledim ya havası bile başka yazı kışı başkaİnsanın doğduğu yer bi başka oluyo yaa
Hoşbulduk canım benim memnun oldum bende çok sevindim buraya beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim @Meg
Hoşbulduk canım benim teşekkür ederim aranıza aldığınız içinMiyav_su sıcak obamıza hoş geldin pisipisi
@Pembemsii_ canımsın teşekkür ederim böğürtlenim
@Huzurkokulu bebeğim ellerine sağlık harika gözüküyor hepsi mis...kaldı mı peki yemeklerden, geciktim ama :)
Hayırlı günler arkadaşlarım
hemen tanışalım kaynaşalımHoşbulduk canım benim memnun oldum bende çok sevindim buraya beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim @Meg
Hoşbulduk canım benim memnun oldum bende çok sevindim buraya beni davet ettiğiniz için teşekkür ederim @Meg
çok özledim ya havası bile başka yazı kışı başka
kimmişki o arkadaşlarınnnÇok güzel sohbetler çok samimi ve içten arkadaşlara sahibiz valla bura sayesinde çok güzel arkadaşlara sahip oldum iyi gelmişim iyikibayan nihayet burayı açmış bide @Meg oymakbasim olmasaydı bu kadar güzel olmazdi
Kendimi tanıtayım canım 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim çocuğum yok hayvanları ve doğayı çok severim ,turizmciyim ,hediyelik eşya dükkanım var biraz öveyeyim kendimi ayşem gibihemen tanışalım kaynaşalım
buraya pat diye yazıyım da tanıdıklar beni bulsun dimi akıllı arkadaşımTam olarak nerde doğdun kafkik
kimmişki o arkadaşlarınnn
ayse mi dediiin saygı duruşuna geçiyoruz arkadaşlar haydiKendimi tanıtayım canım 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim çocuğum yok hayvanları ve doğayı çok severim ,turizmciyim ,hediyelik eşya dükkanım var biraz öveyeyim kendimi ayşem gibi
gözüme görünme senSen olmadığı kesin.
Bugünde nedense kafkime bulaşmayı seviyorum
buraya pat diye yazıyım da tanıdıklar beni bulsun dimi akıllı arkadaşım
Çok akilliyim hatta mukemmelim doğru diyorsun kız bn seni ifşa etmek istiyorum azcik bi kimlik bilgini versene bana
NASIL OLUYOR KIZ OÇok akilliyim hatta mukemmelim doğru diyorsun kız bn seni ifşa etmek istiyorum azcik bi kimlik bilgini versene bana
gözüme görünme sen
ayse mi dediiin saygı duruşuna geçiyoruz arkadaşlar haydi
NASIL OLUYOR KIZ O
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?