Yafrukurtlar toplanıyor :)))

Zaten bir ara mahkemeye verdiler kk konusunu çalıp dalga geçenlere ki bence hakketmişlerdi Zaten ara sıra bdv genellikle +18 konu açıp dalga geçiyorlar
benim konumu direkt paylaşmışlardı üstelik nickim de görünüyordu komik sanıyolar işte. daha çook mahkemeyle uğraşırlar

Kendimi tanıtayım canım 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim çocuğum yok hayvanları ve doğayı çok severim ,turizmciyim ,hediyelik eşya dükkanım var biraz öveyeyim kendimi ayşem gibi

Hediyelik eşya mı ben öyle dükkanları gez tek tek incele doyamam yaaaa....

Nerde yaşıyosunuz ben çok memnun oldum pisi ablam

Ayy cok guzel olur canim bencede mutlaka git derimm bende adiyamani gormek istiyorum ozelliklee yemeklerini

Yediim, kahvelerimi de içtim ama bu nasıl karanlık kasvetli bi havadır. kışın yataktan çıkasım gelmiyo asker yarenliği nasıl gidiyo bakalım, allah sabır versin güç versin
Ohh ohh o zaman afiyetler olsunnn Al benden de o kadar vallahi guzelimm cok sikici havaa insanin hic bisey yapasi gelmeyoo
Ayy canim benim cok sukur iyii bi sikinti yok ozlemenin disinda tabii Oyy Allah Razi olsun Rabbim hepimize sabir guc versinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…