- 23 Eylül 2016
- 8.287
- 25.071
- 498
- Konu Sahibi bayan nihayet
-
- #3.741
Zaten bir ara mahkemeye verdiler kk konusunu çalıp dalga geçenlere ki bence hakketmişlerdi Zaten ara sıra bdv genellikle +18 konu açıp dalga geçiyorlarkızlar bende onedioya düşmüştüm ya aslında büyük suç işliyorlar buraya yazdıklarımızı paylaşmakla
benim konumu direkt paylaşmışlardı üstelik nickim de görünüyordu komik sanıyolar işte. daha çook mahkemeyle uğraşırlarZaten bir ara mahkemeye verdiler kk konusunu çalıp dalga geçenlere ki bence hakketmişlerdi Zaten ara sıra bdv genellikle +18 konu açıp dalga geçiyorlar
Canım,sonradan yazmışsın neresi olduğunu anladım yaniCanım sorunu anlayamadım
Kendimi tanıtayım canım 32 yaşındayım 7 yıllık evliyim çocuğum yok hayvanları ve doğayı çok severim ,turizmciyim ,hediyelik eşya dükkanım var biraz öveyeyim kendimi ayşem gibi
Ayy cok guzel olur canim bencede mutlaka git derimm bende adiyamani gormek istiyorum ozelliklee yemekleriniBende gittim İstanbul'a iş için gezilecek bir şehir yanlız yaşanılmaz Doğuya hiç gitmedim yanlız bir abimiz Adıyamanlı her sene çağırır kışın çok istiyorum oraya gitmeyi oradan Urfa ,Antep gezmeyi nasip kısmet
Afiyetler olsun oymakkbasiimm
Sana kalmazz olurmuu hepsinden ayiriyorum sana beennMiyav_su sıcak obamıza hoş geldin pisipisi
@Pembemsii_ canımsın teşekkür ederim böğürtlenim
Huzurkokulu bebeğim ellerine sağlık harika gözüküyor hepsi mis...kaldı mı peki yemeklerden, geciktim ama :)
Hayırlı günler arkadaşlarım
Pamukkale de canımHediyelik eşya mı ben öyle dükkanları gez tek tek incele doyamam yaaaa....
Nerde yaşıyosunuz ben çok memnun oldum pisi ablam
Sende benim gibisin bende çok severim etli acılı yemeklereAyy cok guzel olur canim bencede mutlaka git derimm bende adiyamani gormek istiyorum ozelliklee yemeklerini
Eee ben Adanali oluncaa bayilirimm oyle yemeklereeSende benim gibisin bende çok severim etli acılı yemeklere
Kuzucuumm cok sukur iyiyimmm sen nasilsiinn yedin mii yemeginiiiMiyav_su Allah iş rastlığı versin ablam
Huzurkokulu bebeğim nasılsın ayrıca teşekkür ederim :*
Feraceli feroş kız kahvemi çıkolatamı alıp geliyorum derken kız istemeye gelir gibi olmuş
Kuzucuumm cok sukur iyiyimmm sen nasilsiinn yedin mii yemeginiii
Ohh ohh o zaman afiyetler olsunnnYediim, kahvelerimi de içtim ama bu nasıl karanlık kasvetli bi havadır. kışın yataktan çıkasım gelmiyoasker yarenliği nasıl gidiyo bakalım, allah sabır versin güç versin
Yaa yine mii kafkii bir elin dursaa obur elin durmuyoo heeeeKIZLAR BEN BANLANIYORUM YİNE 4 GÜN YOKUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?